ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

 

Γιατί ο Φερνάντο Σάντος σε κοροϊδεύει; Κι όμως, Ελληνίδες και Έλληνες, αυτό είναι το θέμα! Το τι λέει ο προπονητής της εθνικής, όχι το τι μπάλλα έπαιξε η ομάδα στο ματσάκι με το καφενείο της Κολομβίας. Μιλάμε πολύ σοβαρά.

Σ' έχει για πλάκα ο εθνικός προπονητής όταν τόσο προσβλητικά, τόσο ξετσίπωτα λέει πράγματα εντελώς άσχετα με την πραγματικότητα. Προσοχή! Δεν θακατηγορήσουμε τον Πορτογάλο. Όχι! Στεκόμαστε στο γεγονός. Αν τα βάλουμε με τον Σάντος, είμαστε άουτ.

Η Ελλάδα εμφανίζει στο μουντιάλ ένα αντιπαθητικό πράμα, τόσο απαράδεκτο, μέχρι να προκαλεί την εντύπωση ότι δεν επιδιώκει τη νίκη, και ο προπονητής να λέει μετά τη συντριβή 3-0, ότι παίξαμε καλά. Δηλαδή; Δεν φταίω εγώ, δεν φταίνε οι παίκτες, μπάλλα είναι αυτή, είμασταν άτυχοι.Αυτό είπε ο Σάντος. Ότι είμασταν άτυχοι.

Όχι, δεν θα τα βάλω με τον Πορτογάλο! Απλά θα δώσω την εξήγηση γιατί ο προπονητής λέει άλλα αντ' άλλων για την πανωλεθρία. Είπαμε. Επειδή σ' έχει για πλάκα. Δίνει χαρτάκι με παπαρολογίες επειδή γνωρίζει ότι θα μασήσουν τα ΜΜΕ και δεν θα του τραβήξουν τα αυτιά.

Όπως ο Τσίπρας, από την πρώτη ημέρα που έγινε κυβένηση ο Σαμαράς, λέει ότι φταίει ο πρωθυπουργός. Φοβερό! Μέχρι τις εκλογές ο Σαμαράς έλεγε ότι ο Παπανδρέου φταίει. Φοβερότατο! Ο Σάντος λέει δεν φταίει κανένας. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην εθνική ομάδα. Θα διορθώσουμε τα λάθη.

Ποια λάθη; Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν υπάρχουν λάθη. Ομάδα δεν υπάρχει.

Διαβάστε ακόμα:

Μια κυρία για το 0-3 της Εθνικής