ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 

Κάποτε ήταν η Κυανή Ακτή στη Γαλλία, σήμερα είναι το μουντιάλ της Βραζιλίας. Και άργησαν τα πουτανάκια όλης της γης να καταλάβουν ότι η Μέκα του ποδοσφαίρου κάθε τέσσερα χρόνια συγκεντρώνει την προσοχή του παγκόσμιου κοινού.

Κάθε χρόνο με την ευκαιρία του διάσημου κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών πλημμύριζαν οι παραλίες της Κυανής Ακτής από υποψήφιες σταρλετίτσες. Απ' αυτές που πράγματι κυνηγούσαν ένα ρόλο, την προσοχή κάποιου σκηνοθέτη, κι ένα σωρό άλλες μπικινοφορούσες που έψαχναν την καλή, ό, τι προκύψει από την αρπακτή μιας νύχτας μέχρι μια γνωριμία κερδοφόρα.

Ο χαμός στην Κυανή Ακτή, αστέρια του σινεμά, παπαράτσι αλλά και άγνωστα μανουλομάνουλα πανέτοιμα να τα δώσουν όλα για ένα εξώφυλλο, για μία φωτό δίπλα στον Αλαίν Ντελόν, την Κλαούντια Καρντινάλε, τον Μωρίς Ρονέ, την Μπριζίτ Μπαρντώ.

Το κόλπο σ' άλλη πατέντα παίζει πια στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Τίποτα το σπουδαίο δεν έχει να κάνει κάποιο κοριτσόπουλο για να κατακτήσει παγκόσμια διασημότητα. Θα γδυθεί. Και για να μη θεωρηθεί ότι είναι τσοντόβια, ιέρεια του πορνό, γυμνή, ημίγυμνη θα καλυφθεί με bodypainting, με βάψιμο του γυμνού κορμιού της.

Κανείς δεν γνωρίζει την Κροάτισσα Νίβες Σέλσιους, σύζυγο του πρώην  ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ντίνο Ντρπιτς, όμως έγινε πρώτη μούρη στο γλόμπο από φωτογραφία της που ανέβασε στο twitter. Δήθεν για να φέρει γούρι στην εθνική της Κροατίας πριν το ματς με το Καμερούν. Το γούρι! Τεσσάρα έριξε η Κροατία.

Το 'πιασες; Τα κορίτσια κάνουν τις ποδοσφαιρόφιλες κι όχι τις ξελιγωμένες για διασημότητα και ό, τι άλλο ποντάροντας στην σούπερ προβολή που χαρίζει το μουντιάλ. Να, γιατί αυτό του 2014 χαρακτηρίζεται ήδη σαν το πιο σέξυ!

Διαβάστε ακόμα:

Η παράγκα θέλει να καθαρίσει την Κόστα Ρίκα