Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ;

Πηγή: INTIME
 

Να σου κάνω μια μεγάλη αποκάλυψη. Περισσότερο από το 92% των Ελλήνων θέλουν νίκη απόψε με την Ακτή. Και επειδή θέλουν τη νίκη περισσότεροι από το 61% του 92%, για αυτό ελπίζουν στη νίκη. Ξέρεις, κάπου συναντιέται η επιθυμία με την ελπίδα, και με την πίστη, την εμπιστοσύνη στην ομάδα σου.

Πόσοι από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής, κι αυτούς που θα παίξουν και τους άλλους που δεν θα παίξουν, ποντάρουν στην πρόκριση; Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Λέω μόνον ότι γνωρίζω. Μόνο ότι υποψιάζομαι.

Υποψίες; Ναι. Έχω τις εκτιμήσεις μου, έχω και τις υποψίες μου. Να σου  πω μία. Δεν πιστεύει στη νίκη ο Σάντος. Αυτή είναι η υποψία. Δεν τον κατακρίνω. Πιθανόν ο άνθρωπος να έχει δίκαιο. Είναι επαγγελματίας, κατέχει το αντικείμενο και περισσότερο από κάθε άλλον “νομιμοποιείται” να κρατάει τις αξιολογήσεις του για την ομάδα του. Που την βιώνει περισσότερο από κάθε άλλον.

Δεν λέω ότι ο Σάντος δεν θέλει τη νίκη επί της Ακτής. Την θέλει, την παραθέλει. Στο ποδόσφαιρο κερδίζει και η ομάδα που δεν περιμένεις να κερδίσει. Αυτή, λοιπόν, είναι η υποψία μου, όπως εγώ κοζάρω τον τρόπο που διαχειρίζεται προπονητικά την εθνική ο Πορτογάλος. Ότι δεν ελπίζει στη νίκη, όμως θα ήθελε να έρθει γι' αυτόν και την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμα:

Και ομαδάρα και αδικημένη