ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο ΣΑΝΤΟΣ!

 

Αφού η νίκη σε βάρος της Ακτής Ελεφαντοστού και η πρόκριση στους “16” στο μουντιάλ αντιμετωπίστηκε σαν εθνική επιτυχία. Αφού η Ελλάδα πέτυχε αυτό που δεν κατάφεραν τρεις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν κατακτήσει μουντιάλ, η Ισπανία, η Ιταλία και η Αγγλία.  Αφού όλοι οι Έλληνες, λαός και κόμματα, ένοιωσαν εθνικά περήφανοι. Αφού οι Έλληνες δεν θα αισθανόντουσαν περισσότερο τρισευτυσμένοι αν η Μέρκελ μας χάριζε τα χρέη μας, όσο με την πρόκριση.

Ε, δεν θα πρέπει να περάσει από στρατοδικείο ο Φερνάντο Σάντος; Σαν προδότης! Με την κατηγορία της εθνικής μειοδοσίας.

Κυβερνήτης της Ελλάδος είναι ο πρωθυπουργός. Αυτός, ο Σαμαράς έχει αναλάβει το πηδάλιο της πολιτικής Ελλάδος. Και στον Πορτογάλο επαγγελματία αναθέσαμε το τιμόνι της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Κι αυτός τι εντολές έδωσε; Απέναντι σ' όχι ανώτερους αντίπαλους, αντί να πει “Αέρα!”, αυτός, ο Σάντος, είπε στους παίκτες “Όλοι πίσω!”.

Το υπογράφω με τα πιο μεγάλα γράμματα και μελάνι  με φτερό χρυσαετού: Δεν είναι καλύτερη της Ελλάδος ούτε η Κολομβία που μας νίκησε. Η οποία Κολομβία έκανε το γρήγορο 1-0 και πανικοβλημένη έδωσε όλο το γήπεδο στην Ελλάδα και συνέλαβε τον Σάντος απροετοίμαστο. Ο άνθρωπος μπερδεύτηκε. Σαν στρατηγός, δεν εκτίμησε ούτε τον αντίπαλο πριν τον αγώνα, ούτε μετά το 0-1 έδωσε τις δέουσες εντολές στους παίκτες.

Στρατοδικείο! Αν έπαιζε με την Ιαπωνία, όπως κόντρα στην Ακτή ο Σάντος, τότε η εθνική στους Ασιάτες θα έκανε τέσσερα γκολ και έξι δοκάρια!

Διαβάστε ακόμα:

Πρόκριση στους "8" βλέπουν τ' άστρα