ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ!

Πηγή: INTIME
 

Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ο Τάκης Αγραφιώτης, άρρωστος γάβρος μέχρι θάνατο. Άσχετο αυτό. Άνθρωπος της πιάτσας το παλληκάρι, ξέρει κόσμο και τον ξέρουν όλοι στο συνάφι. Άσχετο κι αυτό.

Ψήφισε την επιλογή του Μαρινάκη, τον Αγραφιώτη, και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Άσε τι λένε οι εφημερίδες του ΠΑΟΚ. Ότι ο Αλαφούζος δεν είναι «σύμμαχος» που αξίζει να ποντάρει σ’ αυτόν ο Σαββίδης. Και ότι ο πόλεμος ενάντια στη διαφθορά του πρωταθλήματος δεν γίνεται όταν ο Παναθηναϊκός τακιμιάζει με τον Μαρινάκη.

Είπαμε. Και ο ΠΑΟΚ ψήφισε το «δίδυμο», Αγραφιώτη – Σιωπήλη. Με μια διαφορά. Ο ΠΑΟΚ το παίζει Σύριζα. Αστείο. Ο ΠΑΟΚ σα να είναι κόμμα της αντιπολίτευσης κι όχι Ανώνυμη Εταιρεία, σα να είναι ένα κοινωνικό ίδρυμα κι όχι μια επιχείρηση εμπορική, έκανε… προτάσεις. Αστείο. Για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Από τη μια ο ΠΑΟΚ μιλάει με επίσημα ανακοινωθέντα για σχέσεις εξάρτησης κάποιων ΠΑΕ και για ψηφοφορίες στην σούπερ λίγκα που δίνουν προδιαγεγραμμένα αποτελέσματα. Και από την άλλη ψήφισε κανονικά, όπως όλες οι εξαρτημένες από τον Μαρινάκη ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

«Λυκοσυμμαχία» όπως στο παρελθόν