Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Πηγή: INTIME
 

Ο Καραγκούνης λέει ότι ο Παναθηναϊκός του χρωστάει ένα εκατομμύριο, όμως από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι τα κιτάπια λένε ότι η οφειλή είναι κάτι ψιλά περισσότερο από 500 χιλιάδες. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν θα είχε αντίρρηση να πάρει 800.000 ευρώ και να κλείσει η διαφορά, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία γεννήθηκε ποδοσφαιρικά. Και, βέβαια, να υπογράψουν οι δύο πλευρές ένα συμβόλαιο που θα αποδειχθεί αξιόπιστο, μη ξαναπαίζει στο βερεσέ ο Καραγκούνης.

Πώς, όμως, να γίνει η πολυσυζητημένη και πολυπρωτοσέλιδη επιστροφή Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό όταν το ταμείο της ΠΑΕ είναι “προβληματικό”, ας το πούμε έτσι κομψά.

Αναστασίου και Νταμπίζας έχουν μια “υποχρέωση” απέναντι στον Καραγκούνη, αφού ο τυπάρας συνέστησε το δίδυμο στον Αλαφούζο. Η μεταγραφή, όμως, δεν προχώρησε διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έθεσε ωμά το θέμα της οικονομικής δυσπραγίας στους Αναστασίου, Νταμπίζα.

Ο Καραγκούνης δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Το ότι αποχώρησε από την εθνική ομάδα δεν σημαίνει ότι βάζει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα σαν ποδοσφαιριστής ακόμα. Και στα 37 του αισθάνεται ικανός ότι μπορεί να συνεχίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Στον αέρα οι κασέτες