ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Απειλούν τη ζωή μου, λέει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ώπα! Κοτζάμ πρόεδρος του Παναθηναϊκού και καναλάρχης και δημόσια τοποθετείται. Ώπα! Μου έχουν πετάξει χειροβομβίδες, ακόμα βόμβες μολότωφ, και μπουλόνια στα τζάμια του αυτοκινήτου μου. Ώπα, ρε, ξανά μανά.

Μιλάμε για τον Αλαφούζο, όχι κάποιον διαιτητή, δημοσιογράφο, πρόεδρο τοπικής ένωσης. Ώπα! Όταν είσαι Αλαφούζος τότε στη φέρνουν. Ούτε σε απειλούν, ούτε σε προειδοποιούν. Δεν χρειάζεται η πρώτη φάση, ο αντίπαλος, αυτός που θίγεται περνάει κατ' ευθείαν στην δεύτερη φάση.

Τι να απειλήσεις κοτζάμ Αλαφούζο; Σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού και καναλάρχης, σαν παίκτης της πιάτσας ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν θα τραβήξει όπισθεν επειδή θα απειληθεί. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να πάρει πρώτα το μήνυμα με τρόπο τρομοκρατικό.

Τι συμβαίνει; Ασφαλώς και δεν θα πεις πως ψεύδεται ο Αλαφούζος που επιμένει ότι το πρωτάθλημα χειραγωγείται. Απλά, παρατηρείς τι παίζει. Και απορείς ποιος μπορεί να 'ναι αυτός που απειλεί και προειδοποιεί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Και του ρίχνει μολότωφ και μπουλόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί να φοβάται τις κασέτες ο Μαρινάκης;