ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΙ

 

Αν είναι δυνατόν. Να τα βάζουν με τον Παπασταθόπουλο ο οποίος τόλμησε να πει την καλή κουβέντα υπέρ της Γερμανίας. Εύχομαι να το πάρει η Γερμανία, συγχαρητήρια που το πήρε η Γερμανία και οι συμπαίκτες μου της Ντόρτμουντ.
 
Του την έπεσαν του αμυντικού της εθνικής ομάδας. Τι είναι αυτά που λες, Σωκράτη; Για κάποιους απαγορεύεται η υποστήριξη στην Γερμανία, διότι μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με την πολιτική κι όχι μόνον. Ποιο είναι το σχόλιο του αποδυτηριάκια;
 
Το ποδόσφαιρο πάντα θα μπερδεύεται με την πολιτική κι όχι μόνον. Θα μπερδεύεται και με τη μουσική, το σινεμά, τον φασισμό, τον αντιφασισμό, τη δημοκρατία, τη δικτατορία, τη δύναμη μιας χώρας, την αδυναμία της. Και ο κόσμος, και οι πολιτικοί, οι πάντες έτσι ή, αλλοιώς μπερδεύουν και θα μπερδεύουν τη μπάλλα με οτιδήποτε εκτός ποδοσφαιρικής δράσεως.
 
Παρακάτω. Αυτοί που τα έχωσαν στον Παπασταθόπουλο φαίνεται δεν έλαβαν υπ' όψιν τους ότι ο ποδοσφαιριστής τρώει ψωμί στη Γερμανία. Δεν θα μπορούσε π.χ. να εκφραστεί υπέρ της Αργεντινής, δηλαδή εναντίον της Γερμανίας.
 
Η σωστή, η υγιής αντίδραση σε βάρος του Πaπασταθόπουλου ήταν άλλη. Γιατί, Σωκράτη, πήγες να παίξεις σε γερμανική ομάδα; Ντροπή σου! Τι θα πει το συμφέρον σου σε οδήγησε να κάνεις συμβόλαιο στην Γερμανία; Αίσχος, Παπασταθόπουλε! Να βάζεις το προσωπικό σου συμφέρον υπεράνω του αντιγερμανισμού που οφείλεις να έχεις σαν ελληνόπουλο.
 
Μετά τον πόλεμο πρέπει να ντρέπονται όσοι Έλληνες πήγαν να δουλέψουν στην Γερμανία. Όλοι αυτοί που βοήθησαν προκειμένου να πάρει πάλι επάνω της η γερμανική οικονομία. Το κάθαρμα ο Χίτλερ έκανε τον πόλεμο και θυσίασε το 90% της γερμανικής νεολαίας. Η πατρίδα ορφάνεψε από άνδρες, από εργατικά χέρια. Η παλινόρθωση έγινε με ξένους εργαζόμενους.
 
Αίσχος των Ελλήνων που έγιναν μετανάστες στην κωλογερμανία. Όλοι αυτοί ήταν Παπασταθόπουλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Για ότι κυκλοφορεί και κινείται