ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΑΝΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ

 

Η παρέα είναι μεγάλη, άρα όχι μιας προτιμήσεως. Άλλοι με την μια ομάδα του τελικού, άλλοι με την άλληνα. Η μακαρονάδα έχει φαγωθεί, να υπήρχε και περίσσεμα. Έχει φτιάξει ο καθένας και η καθεμία την πολυθρόνα της, και πού θα βολευθούν οι υπόλοιποι στους δυο καναπέδες.

Η ώρα του τελικού. Της αναμέτρησης που την βλέπουμε κάθε τέσσερα χρόνια. Σίγουρα οι περισσότεροι θυμούνται που βρισκόντουσαν πριν τέσσερα χρόνια. Στην Αθήνα, σε κάποιο νησί, με την ίδια, με άλληνα σύντροφο.

Η κάμερα σερβίρει πλάνο Μέρκελ. Τα πρώτα μπινελίκια από ορισμένους της παρέας. Να, στο γυαλί και η φιγούρα του Μέσι, στην καταπακτή. «Καλώστο το παλληκάρι μας!» η αντίδραση κάποιου και ένας άλλος «Αυτός θα την κάνει τη ζημιά στην Γερμανία!».

-    Εγώ είμαι με την Γερμανία!, τόλμησε να εκδηλωθεί ένας τρίτος.
-    Κι εγώ με την Γερμανία!, συμφώνησε ένας τέταρτος.

Υπάρχει χρόνος μέχρι να αρχίσει το ματς για να ανοίξει η αιώνια καφενειακού τύπου κουβέντα ανάμεσα στους υποστηρικτές της μιας και της άλλης ομάδας. Βασικό αυτό. Έχει σημασία και, βέβαια, θα κρίνει αποφασιστικά την τύχη του τελικού, πόσοι είναι με την Αργεντινή ή, την Γερμανία.
Ερώτηση. Γιατί κάποιος είναι π.χ. με την Αργεντινή; Επειδή αντιπαθεί την Γερμανία πιθανόν. Επειδή παίζει ο Μέσι, ίσως. Αν, δηλαδή, ο Μέσι φορούσε τη φανέλλα της Γερμανίας θα ήταν κόντρα στην Αργεντινή, ρωτάω.

Λένε τρελλό το κωλόπαιδο που έχει το κουμάντο στην χουντική Βόρεια Κορέα. Επειδή τα ΜΜΕ στη χώρα του μεταδίδουν φανταστικές ειδήσεις, ότι η εθνική της Βόρειας Κορέας προχωράει ακάθεκτη στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Πολύ σωστό το παλληκάρι.

Εγώ, ο αποδυτηριάκιας, είμαι με την Ριάνα, αυτή την ανωμαλοαλήτρα τραγουδίστρια. Τι θα πει είμαι μ’ αυτήν; Θέλω να την πηδήξω και να την δείρω μαζύ, γιατί το θέλει η ψυχή της. Με την Ριάνα είμαι, όχι με τον Μέσι. Δεν έχω ανάγκη τη φανέλλα του Μέσι για να πηδήξω την Γερμανία, διότι γεννήθηκα φυσιολογικός άνδρας και γουστάρω γυναίκες. Κι όχι να το κάνω με ομάδες που αντιπαθώ.

Γι’ αυτό σου λέω ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σωστός, κάθε άλλο παρανοϊκός. Παίζει με τη φαντασία του, ότι τους κερδάει όλους, αλλά ο ίδιος, δεν χρησιμοποιεί τρίτον, τον Μέσι, τον Κλόζε, τον Μαραντόνα, την Μέρκελ, τον όποιον. Για πάρτη του «παίζει» και τον λένε τρελλό οι μαλάκες.

Διαβάστε ακόμα:

Επρεπε ο Μέσι να επιστρέψει τη χρυσή μπάλλα