ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΧΝΟΣ Ο ΑΜΠΕΙΝΤ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Λαχείο του έκατσε του Παναθηναϊκού ο Αμπέιντ. Όχι που τον έφερε πέρυσι δανεικό από τη Νιούκασλ, αλλά που τον έχασε φέτος, διότι τον κράτησαν τα αγγλάκια. Ελα τώρα, αποδυτηριάκια διαβάζετε, σας θέλω με το μυαλό εδώ μέσα, όχι με τα μάτια και τα δάχτυλα μόνο στο πληκτρολόγιο.

Τι ήταν ο Αμπέιντ πέρυσι, που τον έφερε ο Νταμπίζας, μεγάλη η χάρη του; Τίποτα. Ενας 20άρης που δεν μπορούσε να παίξει στην πρώτη ομάδα της Νιούκασλ. Ενας από τους πολλούς, δηλαδή, που πάνε με όνειρα σε μια μεσαία ομάδα της Πρέμιερσιπ και αν δεν πιάσουν να παίξουν με τους βασικούς, έπειτα από 1-2 χρόνια φεύγουν και γυρνάνε τον κόσμο.

Ηρθε, λοιπόν, στην Πανάθα, έβγαλε μια καλή χρονιά, πήρε την κούπα, πήρε τα μπράβο και την επιθυμία της ομάδας να παρατείνει τον δανεισμό του, αλλά το καλύτερο, πήρε την ευκαιρία να παίξει ξανά στην πρώτη ομάδα της Νιούκασλ. Και όπως φαίνεται, το παλικάρι μια χαρά τα πάει και θα μείνει στην Αγγλία.

Και ναι μεν οι παθαναϊκοί μπήκαν στον κόπο να ψάχνουν για άλλον δανεικό, αλλά τη μισή και βάλε δουλειά την έκαναν με τον Αμπέιντ. Διότι και οι ομάδες και οι παίκτες είδαν πως μπορούν να εμπιστευτούν τον βάζελο, να του δώσουν δηλαδή στο τσάμπα έναν παίκτη και να τους τον επιστρέψει καλύτερο και έτοιμο γι’ αυτούς.

Κάτι μου λέει λοιπόν ότι αυτός ο Μπουί μπορεί να βγει και καλύτερος από τον Αμπέιντ. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο, αλλά εδώ φαίνεται ότι η δουλειά του Νταμπίζα και του Αναστασίου πάει ρολόι.

Διαβάστε ακόμα:

Ασύλληπτη πρόταση για τον Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός