ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ

Πηγή: INTIME
 

Ο Σύριζα, λέει, διαφωνεί για το γήπεδο της ΑΕΚ. Συμφωνεί, δηλαδή, δεν έχει τα άντερα να βγει στα ίσα και να πει αυτά που θεωρεί σωστά, και συμφωνεί με κάποιες επί μέρους... διαφωνίες. Πού είναι το περίεργο; Αντιπολίτευση είναι, μην το ξεχνάμε.

Τι σόϊ αντιπολίτευση είναι ένα κόμμα, ας πούμε ότι είναι ένα κόμμα ο Σύριζα, όταν λέει «ναι» με κλειστά τα μάτια σ’ ό,τι προτείνει η κυβέρνηση, ας πούμε ότι υπάρχει επί της ουσίας κυβέρνηση.

Παρακάτω. Η Βουλή, λοιπόν, είπε κατ’ αρχήν το «Ναι» για την «Αγία Σοφιά» της ΑΕΚ. Λάθος. Δεν υπάρχει καμμία ΑΕΚ. Υπάρχουν οι αεκτζήδες, που το έχουν πάρει πατριωτικά το θέμα γήπεδο. Κατόπιν τούτου, στη Βουλή έπεσε το σάλιο, το γλύψιμο στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι πρέπει να γίνει το γήπεδο.

Δεν άκουσα ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί πρέπει να γίνει, γιατί δεν πρέπει να γίνει το γήπεδο. Όλοι τους μιλούσαν αεριτζήδικα και δήθεν αεκτζήδικα. Ακόμα κι αυτοί που είναι, με προϋποθέσεις, αντίθετοι στην κατασκευή του γηπέδου έκαναν το απαραίτητο πασαλιψαταίρ στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα πιαστεί κορόιδο ο Μαρινάκης με Ρομπίνιο