ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πηγή: INTIME
 

Είπε ο υπουργός στους συριζαίους ότι εγώ καθυστερούσα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να περιμένουν για να έχουμε και τις δικές σας τροπολογίες, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στην Φιλαδέλφεια. Λόγια. Άχρηστα λόγια. Πεταμένα στις τουαλέτες λόγια. Και μιλάμε για συζήτηση στη Βουλή.

Ο Σύριζα διαφωνεί, έχει τις διαφωνίες του για την «Αγία Σοφιά» της ΑΕΚ και ο αφελής αρμόδιος υπουργός, όπως ο ίδιος ανέφερε, ανέμενε τις αντιπροτάσεις, τις βελτιώσεις της αντιπολίτευσης. Είπαμε. Λόγια της πλάκας.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Κατηγορείται ο Σύριζα γιατί δεν θέλει το γήπεδο και γιατί δεν έφερε τις αντιπροτάσεις του σύμφωνα με τις διαφωνίες του. Το να μιλάς είναι εύκολο. Το να δουλέψεις είναι το ζόρικο. Δηλαδή;

Μετά από πολύ δουλειά, σχεδιασμό και μελέτη, βγήκε το πλάνο για το γήπεδο. Τα βάλανε κάτω στην ΑΕΚ και παρουσίασαν την πρότασή τους. Ο καθείς έχει δικαίωμα να έχει τις αντιρρήσεις του. Ρωτάς, κύριε μαλάκα, αν έχουν σκέψη για δουλειά στον Σύριζα;

Οι άνθρωποι είναι κομματικοί. Πολιτικά ζώα. Δεν έχουν μάθει να δουλεύουν, όπως όλοι οι πολιτικοί. Παρλάρουν. Αέρα πατέρα. Είμαστε εναντίον του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ, του Ισραήλ, του Μνημονίου, της ΑΕΚ. Στα λόγια. Στα λόγια επίσης είναι υπέρ για τούτο και για κείνο.

Αντιπρόταση για το γήπεδο της ΑΕΚ; Αυτά είναι απίθανα πράγματα. Το κόμμα, το κάθε κόμμα παίζει μπάλλα μόνο με το μπλα-μπλα. Σ’ όλα τα ζητήματα. Και στα εθνικά και στα ποδοσφαιρικά.

Διαβάστε ακόμα:

Το γήπεδο της ΑΕΚ και το ΚΚΕ