ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα μυαλά στα κάγκελα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Το 'χα γράψει πριν 31 χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Ο οπαδισμός δεν έχει πατρίδα. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα.

Είπαμε. Ο οπαδισμός, δηλαδή η ποδοσφαιρική τύφλα δεν έχει πατρίδα. Παντού είναι ίδια. Χαμός στην Αγγλία για την ήττα εντός έδρας της Γιουνάιτεντ από την μικρομεσσαίων κυβικών Ουαλική Σουώνσυ. Ώπα, ρε! Ώπατις, ρε!

Και τι έγινε, ρε! Επιτόπου μαύρες πλερέζες για μια ήττα. Σαράντα χρόνια τούρκικα να είσαι οπαδός και να τρελλαίνεσαι για μια ήττα, μάλιστα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Σα να έχουν σίγουρη κιόλας την καταστροφή. Τόσο μπάλλα ξέρουν. Ακόμα κι αυτοί που ο κώλος τους έχει παραγνωριστεί με τα μπετά της εξέδρας.

Πήραν αέρα οι δικοί σου με το κόλπο στις ΗΠΑ, την πρώτη θέση στο καθαρά τουριστικό, εμπορικό τουρνουά με Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτυ, Ρόμα, Ολυμπιακό, Ίντερ και προσγειώθηκαν ανώμαλα με την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Μη βιάζεστε, ρε. Καμμία αξία, δηλαδή δεν δείχνει τίποτα, η “κατάκτηση” του τσάμπιονς καπ” στην Αμερική από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως και η ήττα από την Σουώνσυ. Η συνέχεια θα δείξει.

Διαβάστε ακόμα:

Εμπιστοσύνη σε παίκτες χωρίς σπυριά