ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από μια νέα αρχή. Το πιο εύκολο είναι αυτό όταν γίνεται με το στόμα. Θα είμαστε ο αληθινός ΠΑΟΚ. Ένας άλλος ΠΑΟΚ. Ξεχνάμε τα παληά. Αρχίζουμε μ' άλλα μυαλά, ο ΠΑΟΚ της νέας αρχής, της νέας εποχής. Καθαρίζουμε το ίδιο κοστούμι με την ίδια βούρτσα, που έχει επάνω του τις προηγούμενες βρωμιές. Παραμονές αγώνα διεθνούς το αφεντικό στα αποδυτήρια, όχι στα γραφεία, ο Αναστασιάδης έδιωξε δύο παίκτες. Ποια νέα αρχή; Εκτός κι αν μιλάμε για “μεμονωμένο επεισόδιο”. Η “νέα αρχή” δεν σηκώνει τέτοιες φαιδρότητες. Τέτοιες γελοίες προσεγγίσεις στην πραγματικότητα. Ποιο μεμονωμένο επεισόδιο;

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να κάνει ό, τι του ζητήσει ο επαγγελματίας προπονητής. Μιλάνε τα συμβόλαια. Οι συμφωνίες. Μαλακίες είναι αυτά περί ενότητας, ομαδικότητας και άντε ξανά μανά για μια νέα αρχή. Μιλάνε τα κοντράτα.

Ο Αναστασιάδης δεν ζήτησε από τον παίκτη κάτι παράλογο, αντιεπαγγελματικό, αντιποδοσφαιρικό, αντιπροπονητικό. Ο Βύτωρ ξεπέρασε τα όρια. Θα ήταν λάθος να τον ανεχθεί ο προπονητής του. Θα ήταν μια “νέα αρχή” με νέα σαλιαρίσματα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι “υπό”. Αν δεν συμπεριφέρεται επαγγελματικά, δηλαδή δεν είναι πειθαρχικός, μειονεκτεί έναντι της ΠΑΕ. Νόμιμα θα φάει τις καμπάνες του. Και δεν θα παίζει, που είναι αυτό ένας “μικρός θάνατος” για τον επαγγελματία, και θα πονέσει στο πορτοφόλι.

Ο Αναστασιάδης είναι τύπος εργολάβου. Με τους παίκτες, με τα “παιδιά”, καθαρίζει μόνος του. Να, όμως, που στην περίπτωση του Πορτογάλου, τον έστειλε στην διοίκηση. Μπα; Υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Δύο χρόνια επί Σαββίδη δεν έχω πάρει πρέφα ότι παίζει μπάλλα και η διοίκηση στον ΠΑΟΚ.

Τις “εξετάσεις” της θα δώσει στο αφεντικό των αποδυτηρίων το αφεντικό των γραφείων στον ΠΑΟΚ της νέας αρχής. Να ξέρουμε ποιοί είμαστε. Τι οφείλει να περιμένει η διοίκηση από τον προπονητή και τι αυτός από τη διοίκηση.

Διαβάστε ακόμα:

Μεταγραφές, το αιώνιο ναρκωτικό