ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Δεν ασχολείσαι με τον κόσμο. Αυτή είναι η πιο σοφή κουβέντα του αποδυτηριάκια. Φωνάζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και έχει δίκαιο. Δύο χρόνια με τον Σαββίδη είμαστε ανέκδοτο. Θα συνεχιστεί η ίδια βιόλα;

Κόσμος είναι αυτός και δεν κουμαντάρεται. Εσύ, κύριε Αναστασιάδη, κάνεις τη δουλειά σου, επειδή αυτή είναι η δουλειά σου, όχι για να ησυχάσεις τα πνεύματα στον κόσμο. Είπαμε. Ο κόσμος όσο εύκολος είναι, άλλο τόσο δύσκολος γίνεται. Και δεν τον αντιμετωπίζεις σα σκυλάκι. Κάτσε κάτω, μη μιλάς, πάρε το κοκκαλάκι σου.

Λέει ο Αναστασιάδης ότι στον Ολυμπιακό ο κόσμος χειροκροτεί πρόεδρο, προπονητή, παίκτες, ενώ στον ΠΑΟΚ ο κόσμος βρίζει. Η πιο μεγάλη ασχετοσύνη είναι να πεις ότι διαφέρει ο κόσμος της μιας ομάδας από εκείνον της άλλης. Ένας είναι ο κόσμος. Μία είναι η αντίδρασή του, δηλαδή.

Θυμίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδοκιμάσει και τον Κόκκαλη, μάλιστα την ημέρα της γιορτής των δέκα πρωταθλημάτων του. Και ο Μαρινάκης τα έχει ακούσει.

Ας φτιάξουν ομάδα στον ΠΑΟΚ και μετά τα ξαναλέμε. Όχι να φτιάξουν ομάδα για να μη τους ξεφωνίζουν. Είπαμε. Δεν ασχολείσαι με τον κόσμο. Κάνεις τη δουλειά σου μόνο. Για πάρτη σου, όχι για τον κόσμο. Και πρωταθλήματα να παίρνει ο Σαββίδης, το ένα μετά το άλλο, το βρισίδι θα πέσει. Είναι στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Για το ΠΑΟΚ μιλάει το γήπεδο, όχι ο Ιβάν