ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η, ΚΟΥΓΙΑΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Όχι, κύριε. Δεν κάνεις μήνυση όταν είσαι ο Αλέξης Κούγιας. Εσύ κι όχι κάποιος άλλος είσαι μακράν πρώτος παίκτης της πιάτσας. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που τον ανταγωνίζεται να μου τον δείξετε, επειδή εγώ είμαι από χωριό και δεν το βλέπω.

Ένας Κούγιας, δηλαδή αυτός συγκεκριμένα που παίζει τόσο δυνατά και σε διάφορα μέτωπα σα σούπερ σέντερ-φορ κρούσης δεν κάνει μηνύσεις, ούτε απειλεί κανέναν με δίκες και αγωγές. Γιατί; Μόνον ένας παικτάκος κλονίζεται και χάνει τη μπάλλα από τα πόδια του επειδή μία εφημερίδα του έκανε ένα σχόλιο.

Έβγαλε μία ανακοίνωση ο Κούγιας, με αφορμή τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό και ο δικηγόρος εξυμνεί τον Μαρινάκη και επικρίνει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον Αλαφούζο. Έτσι το βλέπει, έτσι δημόσια τοποθετήθηκε ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής. Γιατί, όμως, δεν δέχεται την κριτική μιας εφημερίδας;

Ο παικταράς, λέει ο αποδυτηριάκιας, αντέχει και το άδικο σχόλιο. Και το στημένο. Το βρώμικο. Ας τους να γράφουν. Ό, τι κι αν πουν κατευθυνόμενο ή, όχι δεν θα με μειώσουν. Γιατί; Επειδή είμαι μεγάλος. Επειδή είμαι καθαρός. Κι έχω σύμμαχο το χρόνο.

Καταλήγω. Ο Κούγιας είναι το πιο προβεβλημένο πρόσωπο στο χώρο. Δεν χρειάζεται να απειλεί κανέναν, όσο δίκαιο κι αν έχει.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί σήμερα ο Κούγιας συμπαθεί τον Μαρινάκη