ΕΝΑΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Πηγή: INTIME
 

Είναι για λύπηση αυτός ο Αγγελίδης που φέρανε στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν, δηλαδή, τον κουβάλησε αλλά ακόμα κανένας απ' όσους ξέρουν και καταλαβαίνουν έχει πάρει πρέφα γιατί το αφεντικό παρέδωσε το μαγαζί σ' έναν άνθρωπο σοβαρό. Και πετυχημένο. Και, μάλιστα, ο τεχνοκράτης Τζαίηκομπ Αγγελίδης ήλθε από Ισραήλ μερηά.

Οι Εβραίοι έχουν κράτος, όχι μπουρδέλο. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ζωσμένοι από παντού, σα να είναι στη φωληά του κούκου, οι άνθρωποι στο Ισραήλ κοιμούνται με τα όπλα στα χέρια και ανοικτά τα καταφύγια. Τι θέλω να πω; Ο Αγγελίδης αν «παοκοποιηθεί» πώς θα προσαρμοστεί και θα παράγει αποτέλεσμα σ' ένα κράτος, το ελληνικό, που ζει εν αταξία;

Είναι να τον λυπάσαι τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Αγγελίδη, που αντί να το παίζει ραβίνος κάθεται με το στόμα ανοικτό και ακούει τους άλλους. Τόσο γρήγορα μπουρδουκλώθηκε ο φουκαράς στα γρανάζια του ΠΑΟΚ. Σημειώνω ότι στα εβραϊκά “Ραβίνος”, ο θρησκευτικός λειτουργός, θα πει “Δάσκαλος”, όχι μαθητής.

Δεν έχει καμμία δουλειά ο Αγγελίδης, όπως ο ίδιος παραδέχεται, να συνομιλεί με τους οργανωμένους. Για ποιο λόγο; “Να ακούσω τις απόψεις τους” λέει. Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Ο μάνατζερ νόμιζα ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ για να τον ακούσουμε τον ίδιον. Να τον ακούσουν κι εκεί στον ΠΑΟΚ. Όχι αυτός να ακούει τους άρρωστους, ούτε τους δημοσιογράφους. Έτσι δεν θα βγει ποτέ ο ΠΑΟΚ από το λούκι.

Άλλο ΠΑΟΚ σωματείο, άλλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ. Μην τα μπερδεύουμε. Δουλειά του Αγγελίδη είναι να βάλει σ' ένα δρόμο την επιχείρηση ΠΑΟΚ. Την εταιρεία ΠΑΟΚ. Τις μπίζνες ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και το συναίσθημα. Βεβαίως. Υπάρχει και ο οπαδισμός. Βεβαιότατα. Δεν αγνοούνται ποτέ οι οπαδοί, οργανωμένοι κι όχι. Απατείται ξεκαθάρισμα. Δηλαδή;

Κανένας δημοσιογράφος και κανένας οργανωμένος δεν διοικεί, ούτε συνδιοικεί. Αυτή είναι η δουλειά του τεχνοκράτη Αγγελίδη, ο οποίος οφείλει να λάβει υπ' όψιν ότι όταν το συναίσθημα ΠΑΟΚ, ο οπαδισμός του ΠΑΟΚ, είναι άρρωστο πράγμα, διαφορετικά ο μεν κύριος από το Ισραήλ θα πάει άκλαφτος, ο δε ΠΑΟΚ θα παραμείνει στα ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Καθάρισε το ιππικό για τον Αρη!