ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΤΕ!

Πηγή: INTIME
 

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε πάντα σχέσεις με την Ρουμανία και κόσμο που δούλευε για τον όμιλο της Motor Oil στα τρία λιμάνια του Δούναβη, Γαλάτσι, Βραϊλα και Κωνστάντζα. Ήταν επόμενο αυτές οι εμπορικές, οι επιχειρηματικές σχέσεις να είχαν και την προέκτασή τους στο ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία του σημερινού φιλικού του Παναθηναϊκού με τη ρουμάνικη ομάδα την οποία ίδρυσε ο Χάτζι και αγωνίζεται ο γιος του, ας θυμηθούμε κάποια περασμένα που μάλλον αξίζουν τον κόπο.

Για μήνες κράτησε το σήριαλ της μεταγραφής του “Μαραντόνα των Καρπαθίων” Γκεόργκι Χάτζι στον Παναθηναϊκό, χωρίς ποτέ η μετακίνηση αυτή να πραγματοποιηθεί, παρ' ότι είχε παίξει σε αμέτρητα πρωτοσέλιδα. Ο Στέφαν Κόβατς, άλλοτε προπονητής του Άγιαξ, της εθνικής Γαλλίας, του Παναθηναϊκού, είχε εισηγηθεί την “εκ των προτέρων” ελληνοποίηση της μεγάλης βεντέτας της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πράγματι, ο έμπιστος δικηγόρος των Βαρδινογιάννηδων Γιώργος Δραμουντάνης φρόντισε ο Χάτζι να δηλωθεί σαν παραμύθι φούρναρης ελληνόπουλο σε κάποια κοινότητα του νομού Μαγνησίας, ότι είναι εγγραμένος δέκα χρόνια πρν. Ο παίκτης πήρε πράγματι την υπηκοότητα αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ήρθε ποτέ. Έπαιξε στην Ρεάλ, στην Μπαρτσελώνα, πήρε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Γαλατά Σαράι, όμως στην Αθήνα δεν ήρθε ποτέ. Γιατί; Τα λεφτά.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σχεδόν την είχε τελειώσει την μεταγραφή, λόγω των διασυνδέσεων του με όλο το σύστημα ποδοσφαίρου στην Ρουμανία. Και όπως του είχαν κοστίσει πάμφθηνα, μόνον κάτι χαρτζηλίκια, για να πάρει Ντουρονικολάε, Λούπου από Ρουμανία, ήταν σίγουρος ότι κάπως έτσι, έστω κάτι περισσότερα, θα χρειαζόντουσαν για τον 49χρονο σήμερα Χάτζι. Να, όμως, που δεν έβαζε την υπογραφή του, για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή Χάτζι, ο Ρουμάνος παράγοντας που ήθελε να πιάσει μια και έξω την καλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ιδού, ο ακτύπητος μαλάκας