ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ;

Πηγή: INTIME
 

Παραμένει το ερώτημα. Γιατί συναντήθηκαν Τζίγγερ και Αλαφούζος και, μάλιστα, ήθελαν αυτό το τετ-α-τετ να πάρει δημοσιότητα, όμως χωρίς να αναφέρουν τους λόγους του.

Σήμερα δεν υπάρχει Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό. Κανένα πάτημά του, κανένα ίχνος του. Όλοι όσοι θεωρούνταν, έτσι ή, αλλοιώς, βαρδινογιαννικοί είναι ξου από την ΠΑΕ. Μέχρι και η καθαρίστρια να είναι “ύποπτη” την... καθαρίζουνε.

Επειδή σήμερα στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ακούνε το όνομα Βαρδινογιάννης. Που σημαίνει ότι ο Αλαφούζος δεν αποκλείεται να  κληθεί “υπόλογος” από τους χούλιγκαν της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, γιατί συναντήθηκε με τον Τζίγγερ. Και επειδή ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνήθως “μιλάει”, δεν κρατάει μυστικά, πιθανόν να γίνει γνωστό το αντικείμενο της συνάντησης του με τον Τζίγγερ.

Μην το ξεχάσω. Ο μόνος υπάλληλος της ΠΑΕ που θεωρείται “βαρδινογιαννικός” και εργάζεται ακόμα είναι ο παληός ποδοσφαιριστής Παπαβασιλείου. Για να δικαιολογήσουν την παραμονή του απέναντι στους οργισμένους, στους φανατίλες αντιβαρδινογιαννικούς σκόπιμα υποτιμούν την παρουσία του Παπαβασιλείου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος, ο Τζίγκερ και η Μενεγάκη