ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥΣ!

 

Να δούμε τι θα σκάσει την Δευτέρα, γι’ αυτή την ιστορία με τις κασέτες. Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, ότι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να σταθούν κατηγορίες. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ξέρουμε.

Η θέση του αποδυτηριάκια έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια. Συνδικάτο του εγκλήματος, οργανωμένο κι όχι, πάντα υπήρχε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και το λεγόμενο παρασκήνιο εκφράζει την πραγματικότητα κι όχι κάποιον μαφιόζο πρόεδρο ομάδας. Όποιος κατάλαβε.

Ο αποδυτηριάκιας είναι ο πρώτος που μίλησε για λαμογισμό. Για λαμόγια. Αυτό είναι το πρόβλημα. Τα λαμόγια που αποτελούν μια πλατφόρμα σαπίλας και βρωμιάς για να παριστάνει τον καουμπόϋ και τον ινδιάνο μαζύ ο εκάστοτε ισχυρός της πιάτσας.

Όσο το πρωτάθλημα είναι κουτσό, παρασιτικό, όχι ανταγωνιστικό, το πρώτο λόγο θα τον έχει το Λαμογιστάν, με το οποίο θα προσαρμοστούν ΠΑΕ, διαιτησία και μήντια. Όπως το λέω.

Και στην Ισπανία και στην Αγγλία και στην Ιταλία το πρωτάθλημα θα το πάρει η φιρμάτη ομάδα. Οι υποψήφιοι πρωταθλητές, όμως, θα τους βγει η ψυχή ανάποδα για να κερδίσουν τις δευτεροκλασάτες ομάδες.

Οι καταγγελίες του κυρίου Σταμάτη Βελή, του κάθε ανθρώπου που εγκαταλείπει απογοητευμένος αυτό το διεφθαρμένο πρωτάθλημα, δεν δίνουν την ελπίδα της ανατροπής. Η λύση είναι μια. Να φτιάξουν το πρωτάθλημα, όχι τις 16 ομάδες να τις κάνουν 18.

Διαβάστε ακόμα:

Το μνημόνιο άλλαξε το χάρτη των προπονητών