ΠΑΟ: ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!

 

Είναι επόμενο να ανοίγει κάθε τόσο το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου, όταν δεν έχει κλείσει. Και πως είναι δυνατόν να οριστικοποιηθεί η δουλειά όταν ο Παναθηναϊκός, ο «ιδιοκτήτης» του γηπέδου παίζει γερά και με τσαμπουκά κι όχι με νόμιμα μέσα. Δεν διεκδικεί την έκταση σύμφωνα με το νόμο.

Ποιανού, ρε, είναι το γήπεδο; Όχι ποιος μπαίνει μέσα και κάθεται στην εξέδρα. Ούτε ποιος παίζει στο χορτάρι. Ούτε ποιος φιλοξενείται, εννοώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λοιπόν; Τι λένε τα χαρτιά; Εκτός κι αν δεν υπάρχουν χαρτιά.

Ο Καμίνης είναι ο δήμαρχος της πρωτεύουσας.Και σα Δήμος, αλλά και σαν ιδιοκτήτης, άλλο ότι ντρέπεται να το πει, δεν το θέλει άλλο το γήπεδο στην Λεωφόρο. Γιατί; Παληά ιστορία. Επειδή σήμερα, δηλαδή εδώ και χρόνια, εκεί που βρίσκεται το γήπεδο ενοχλεί. Ενοχλεί τους περίοικους, αλλά και κυκλοφοριακά, γενικώς και συγκεκριμένως, ενοχλεί την πόλη.

Σαν εκπρόσωπος της πόλης, λοιπόν, όχι σαν γάβρος, όχι σαν εχθρός του Παναθηναϊκού, ο δήμαρχος προτείνει τον Βοτανικό. Κακώς! Δεν έχει καμμία δουλειά ο δήμαρχος να λέει σ’ έναν ιδιώτη πού να κτίσει το σπίτι του. Πολύ περισσότερο σε κάποιον που ναι μεν το παίζει «σύλλογος μεγάλος», όμως η λυγουριά του δεν του επιτρέπει να ξεφύγει από το καλύβι του. Από την παράγκα του.

Πάντως, ο δήμαρχος δεν λέει «Κόψτε το λαιμό σας!», πηγαίνετε όπου θέλετε, αδειάστε μου το χώρο. Έτσι, δηλαδή, όπως ξηγιέται ο …ενοικιαστής του γηπέδου, η ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός: Δεν φεύγουμε απ’ εδώ, να κόψουν το λαιμό τους οι περίοικοι και η πόλη ολόκληρη.

Διαβάστε ακόμα:

Συμβόλαια με παίκτες από πανέρι