Ο ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: Intime
 

Αυτή η ιστορία με τον Κλάους στον ΠΑΟΚ είχε άσχημη μυρωδιά. Δεν γνωρίζω και στο φινάλε δεν έχει σημασία τι ακριβώς έπαιξε σε μια ιστορία, η σημασία της οποίας είναι ότι βαράει κατάστηθα τον Ιβάν Σαββίδη.

Τι πέρναγε στον κόσμο, παοκτσήδικο κι όχι, όταν κάθε μέρα, κάθε μια ώρα παρέμενε σε εκκρεμότητα και σ’ ένα κορδόνι σχοινί επάνω η παραμονή του Αθανασιάδη στην Τούμπα; Ότι ο Ρώσος δεν είναι ικανός να κρατήσει τον παίκτη.

Καλώς, κακώς, και δικαίως, αδίκως μετά από δυο χρόνια plus ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το πορτραίτο του στον κόσμο και δεν υπάρχουν απορίες και ερωτηματικά. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Ποιος; Ένας δαιμόνιος και πετυχημένος επιχειρηματίας που κατά λάθος μπερδεύτηκε με τον ΠΑΟΚ.

Αυτός, ο Σαββίδης, έχει τους λόγους του να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ, όμως για τον κόσμο δεν ασχολείται σοβαρά. Υπεύθυνα. Συστηματικά. Και μετά από δυο χρόνια, ήταν επόμενο να σφίξει το ζωνάρι. Να πει σ’ αυτούς που έχει βάλει στον ΠΑΟΚ, διότι ο ίδιος είναι χαίρετε, «Κόψτε το λαιμό σας μ’ αυτά τα ολίγα, δεν βάζω άλλα λεφτά».

Ο Κλάους, όμως, δεν είναι όποιος και όποιος παίκτης, απ’ αυτούς που έρχονται στον ΠΑΟΚ και αύριο θα φύγουν σαν τουρίστες. Είναι παίκτης «φανέλλας», μιλάει στην εξέδρα. Και λέμε ότι η δουλειά βρώμαγε, διότι όσο έπαιζε το θέμα Κλάους πέρναγε το μήνυμα ότι ο Ιβάν και δεν φέρνει παίκτες αξίας και μ’ αυτόν μεγαλομέτοχο ο ΠΑΟΚ παραλίγο να χάσει τον παικταρά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα μπαρ έχει ο Ντέμης Νικολαϊδης