ΤΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΠΟ «ΜΠ»

Πηγή: Intime
 

Καμμία έκπληξη για τη νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού. Είδαμε τα χαΐρια και στον προηγούμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Δεν είναι, όμως, κάθε Κυριακή του Αϊ Γιαννιού του Αναστασίου.

Σοβαρό παιδί ο προπονητής του Παναθηναϊκού που υποστηρίζει το πρότζεκτ της διοίκησης με κάθε τρόπο. Ακόμα και με προσωπική ζημιά. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζονται μεταγραφές. Ποιος άλλος θα το έλεγε; Ούτε καν ο Αλαφούζος.

Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι απειροελάχιστοι και οι φετινές μεταγραφές δεν μοιάζουν το ίδιο επιτυχημένες με πέρυσι. Ο Μπούι, ο Μπερίσα, ο Μπούρμπος. Λες κι ο Νταμπίζας έπιασε το ευρετήριο και μάζεψε όποιον άμπαλο του οποίου το όνομα αρχίζει από «Μπ». Ο πετυχημένος πέρυσι Νταμπίζας για να τα λέμε όλα. Το περσινό «Μπ», ο Μπεργκ έκανε τη διαφορά με την παρουσία του, το ίδιο και με την απουσία του. Και δεν βάζω στα «Μπ» τον Μπαϊράμι. Αυτός είναι μια διαφορετική ιστορία που αφορά στο ιατρικό τιμ.

Πολλά ζόρια, κατά τα φαινόμενα, θα έχει η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, με το αγωνιστικό βάρος της Ευρώπης να έχει προστεθεί. Ποιος θα τραβήξει το κουπί; Χρειάζονται μια και δυο αποκαλύψεις τύπου Μπεργκ για να προχωρήσει η ιστορία. Ο Αναστασίου, λέει, ότι αυτές βρίσκονται κάπου στο υπάρχον ρόστερ. Για την ώρα είναι πολύ καλά κρυμμένες.

Διαβάστε ακόμα:

Γάβρος και πρόεδρος του Παναθηναϊκού!