Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΠΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Μεγάλο παιχνίδι αυτό του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο. Αυτό θα πεις σαν ποδοσφαιρόφιλος. Επειδή το καταευχαριστήθηκες. Επειδή μέχρι το τελευταίο λεπτό ζήταγε την προσοχή σου. Είχε πάθος, δύναμη, ενέργεια και μπόλικη δράση.

Δεν είσαι προπονητής, ούτε δημοσιογράφος να το ρίξεις στην υψηλή ανάλυση. Στις λεπτομέρειες. Πράγματι, πολλά μπορείς να δεις και να πεις όταν το βάλεις το έργο στο μικροσκόπιο. Δεν θα κολλήσουμε σ’ αυτά.

Οπωσδήποτε οι Μίτσελ και Σιμεόνε, σαν άνθρωποι της δουλειάς, θα δουν και θα ξαναδούν το ματς. Τι πήγε στραβά. Τόσα πράγματα έχει να σου «πει» το συγκεκριμένο 3-2 του Ολυμπιακού που είναι αδύνατον να τα είχες προβλέψει. Και οπωσδήποτε θα τα λάβεις υπ’ όψιν, για να προχωρήσεις στις επιδιορθωτικές σου κινήσεις.

Άλλο θέλω να πω. Γιατί ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα; Οι παίκτες του, δηλαδή. Είναι το κίνητρο, κύριοι. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ντόμπα. Παίζω στο τσάμπιονς ληγκ! Με αντίπαλο την φιναλίστ! Που να ξαναβρώ την ευκαιρία ενός τέτοιου αγώνα και πολύ της μόστρας;

Αυτό ήταν το κίνητρο. Αυτό που κινεί, που παρακινεί τη ψυχή σου, την καρδιά σου, το μυαλό σου. Το κίνητρο. Αυτό επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις σου, όλο το Είναι σου. Σα να παίζεις αφού έχεις ντοπαριστεί τούρμπο.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόλογοι οι γάβροι στον Μίτσελ