ΟΙ ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Πηγή: Intime
 

Ο Άρης δεν έχει τίτλους, να ξέρουμε τι λέμε. Αυτό που έχει είναι πολύ κόσμο και γι' αυτό θεωρείται μεγάλη ομάδα. Σήμερα ο Άρης είναι στην Γ' εθνική και το μέγα πρόβλημα, πιο κρίσιμο από την αγωνιστική και οικονομική του χρεοκοπία, είναι η φαντασία των οπαδών του. Ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.

Δεν φθάνει αυτό. Να θεωρείς ότι επειδή είσαι μεγάλος, είναι αρκετό για να επανέλθεις στο μεγάλο πρωτάθλημα και να δικαιούσαι ρόλο πρωταγωνιστή. Τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον Άρη ο κόσμος, ο πολύς κόσμος του, όμως αν οι διοικήσεις δεν είναι σε θέση να τον αξιοποιήσουν, περί τίνος συζητάμε;

Με την ευκαιρία, αλήθεια, πού οφείλεται το ότι ο Άρης απέκτησε μπούγιο, ενώ στο πρωτάθλημα δεν παίζει πρώτο τραπέζι πίστα; Στο μπάσκετ! Η αυτοκρατορία με Γκάλη, Γιαννάκη γέννησε πλούσιο σε λαό τον Άρη του ποδοσφαίρου.

Τον Νίκο Γκάλη τον έφερε στον Άρη ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο παληός μπασκετμπωλίστας. Και ο Γκάλης προτίμησε να πάει στον Άρη, γιατί; Επειδή οι κιτρινόμαυροι ήταν οι πρωταθλητές στο μπάσκετ.

Οι αθλητικές επιτυχίες έκαναν μεγάλο τον Άρη σε λαϊκή δύναμη. Οι αποτυχίες είναι επόμενο να υπονομεύσουν τη λαϊκή του δυναμική.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αρης και οι οπαδοί του