ΣΕ ΛΟΥΚΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΚΟΣ

 

Είναι να μη μπεις στο λούκι. Το πρώτο είναι να αναγνωρίσεις ότι πράγματι είσαι σε λούκι. Το δεύτερο να δεις με ψυχραιμία πως θα βγεις από το λούκι. Θυμάμαι τι είχα γράψει όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πέρυσι τέτοια εποχή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλη νίκη 2-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά η κορυφαία ομάδα του κόσμου έδειξε ότι είναι σε λούκι. Το ότι πήρε 3-0 την ρεβάνς ήταν μαγική εικόνα. Δεν βγήκε από το λούκι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το κάθε τι έχει την εξήγησή του, όχι μόνον στην μπάλλα. Σιγά τώρα που θα πονέσουμε για μια ξένη ομάδα. Απλά βλέπουμε κάτι που κυκλοφορεί ποδοσφαιρικώς πρώτο τραπέζι πίστα, παγκόσμια, για να πούμε τα δικά μας.

Είπαμε. Τίποτα δεν είναι συμπτωματικό. Κάτι άρρωστο υπήρχε στο βασίλειο της Μάντσεστερ και απλά συνέπεσε να αρχίσει να φαίνεται με το φευγιό του του σερ Αλέκου. Σουτάρανε και τον προηγούμενο προπονητή και το ζόρι τραβάει ακόμα με τον σπουδαίο Ολλανδό Φαν Χάαλ στο πάγκο. Μετά το πατατράκ με τον αποκλεισμό στο ληγκ καπ από ομάδα Β' εθνικής η Μάντσεστερ ξεβρακώθηκε και από την Λέστερ στο πρωτάθλημα.

Νόμος. Για να κτίσεις ομάδα θες χρόνο. Δεν γίνεται η δουλειά από τη μία μέρα στην άλλη, ούτε από τον ένα χρόνο στον άλλον! Το ίδιο και να βγεις από το λούκι. Θέλεις χρόνο. Γιατί; Δεν εξαφανίζονται δια μαγείας οι λόγοι που προκαλούν την αγωνιστική κρίση.

Η Μάντσεστερ στο 57 κερδίζει 3-1 την Λέστερ και στην υπόλοιπη μισή ώρα περίπου του αγώνα χάνει 4-0! Σκορ τελικό 5-3! Ήττα 5-3. Δεν έχει ξαναγίνει στην πρέμιερ ληγκ για την Μάντσεστερ, αν προηγείται με δύο γκολ, και να χάνει. Αν την πεις ήττα τη συντριβή.

Συμπέρασμα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασε και από την Λέστερ. Η Μάντσεστερ είναι σε λούκι.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγαλείο χωρίς σκηνοθεσία