O ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ

Πηγή: Intime
 

Ο καθένας λέει τη καυλάντζα του, στα ελληνικά το μακρύ και το κοντό του, για την απίστευτη αναβολή των παιχνιδιών το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα. Δικαιολογία; Το ότι τελικά πέθανε ο οπαδός που κτυπήθηκε χουλιγκάνικα στο γήπεδο του Ηρόδοτου.

Δεν κατάλαβα. Έπρεπε πρώτα να πεθάνει ο αδικοχαμένος για να αναβληθούν οι αγώνες; Έφθανε στον αρμόδιο υπουργό να πάρει μια τέτοια απόφαση το γεγονός, που προκάλεσε το θάνατο.

Είναι τόσο αδικαιολόγητη, τόσο αστήρικτη στα όρια της υποψίας, κάθε θεωρίας συνωμοσίας, η απόφαση της αναβολής, με συνέπεια να λέγονται εντελώς κουφά πράγματα. Που κυρίως έχουν σχέση με τα ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ότι οι παοκτσήδες έχουν πάρει φόρα και ο Ανδριανός, αυτός είναι ο ένοχος υπουργός, σπάει το ρυθμό της ομαδάρας. Ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει χρόνο, διότι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά από τρεις εβδομάδες, λόγω και της εθνικής ομάδας. Χρόνο να ετοιμαστεί ο Μπεργκ εν όψει του ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη που είναι προγραμματισμένο στις 26 Οκτωβρίου και μπορεί να πάει για Νοέμβρη.

Δυστυχώς δεν ισχύει καμμία μπαρούφα απ' όσες κυκλοφορούν. Ο λόγος που αποφασίστηκε η αναβολή είναι να κάνει υπαρκτή την ανυπαρξία του ο αρμόδιος υπουργός. Με τη γνωστοποίηση του θανάτου ο πραγματικά χωρίς αντικείμενο απασχόλησης κύριος Ανδριανός εξασφάλισε τη φωτογραφία του στα μήντια και μία παραμύθι φούρναρης επίδειξη ευαισθησίας και καταδίκης κατά του χουλιγκανισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ειδωλολάτρης Γκατούζο