ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ

Πηγή: Intime
 

Ούτε μια στο εκατομμύριο θα χάσω τον αγώνα, ακόμα και με την πρωταθλήτρια κόσμου να έχω αντίπαλο, αν δεν κατέβω στο γήπεδο. Υπάρχει διαφωνία σ’ αυτό; Κερδισμένος τζογαδόρος είμαι αν δεν ποντάρω ούτε ευρώ σε όποιο ματς. Είναι αδύνατον να χάσω. Υπάρχει αντίρρηση σ’ αυτό;

Δεν θα κερδίσω αφού δεν παίξω, αφού δεν ρισκάρω, αλλά στάνταρ μπετόν δεν θα χάσω. Φοβερά πράγματα. Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να πάθουμε ζημιά σαν Παναθηναϊκός όταν ψωνίζουμε τζάμπα ποδοσφαιριστές, είπε ο Νίκος Νταμπίζας. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κουβέντα. Ποτέ. Δεν υπάρχει, σου λέω, τέτοια δημόσια ομολογία. Δεν υπήρξε ποτέ.

Ξεκάθαρα, αν το εισέπραξα σωστά, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, είπε ότι υπεράνω του αγωνιστικού στην ΠΑΕ είναι το οικονομικό. Σωστό. Το ταμείο της εταιρείας δεν έχει αέρα για να αγοράζει πρωϊ πρωϊ από τον πάγκο της λαϊκής. Θα πάει αποσήμερο, ό,τι έχει περισσεύει από παραγινωμένες ντομάτες και σάπια μήλα. Στη φθήνεια. Στο τζάμπα.

Έτσι που λες ο Παναθηναϊκός. Αν δεν υπάρχουν φράγκα, τι να κάνει; Θα αγοράσει φθηνά, όσο πιο φθηνά γίνεται, και σίγουρα δεν πρόκειται να ζημιωθεί επιχειρηματικά αν ο παίκτης δεν βγει. Από την άλλη, αν η ζαριά σκάσει εξάρες, τότε σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμύθι το «οργανωμένο σχέδιο» κατά του Ολυμπιακού