ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Πηγή: Intime
 

Καταδικασμένοι είμαστε να δεχόμαστε την κάθε χοντρομαλακία, ακόμα και την πιο σωστή κριτική, με αφορμή το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Ακόμα και να συμφωνείς ότι είναι αρκετό ένα μονάχα ματς να στα λέει όλα, ο κριτικός, ο σχολιαστής είναι αναξιόπιστος αν λαμβάνει υπ' όψιν όχι την γενικώτερη απόδοση της ομάδας αλλά το γαμημένο αποτέλεσμα.

Έτσι είναι. Γαμημένο είναι συνήθως το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Επειδή στον ίδιον αγώνα από τις ίδιες ομάδες άνετα θα μπορούσε να έβγαινε διαφορετικό και στην κόντρα αποτέλεσμα. Τι λέμε; Ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να χάσει 3-0 από την Μάλμε, όπως και να κερδίσει αυτός με 2-0.

Άρα, γράψε μου, κύριε, για το πρόβλημα του Ολυμπιακού που έκανε μπαμ και στον αγώνα με την Αθλέτικο. Το αμυντικό πρόβλημα. Όχι να μου κάνεις υψηλή ραπτική συμπερασμάτων στην ήττα από την Μάλμε.

Ο Μποτία είναι ακατάλληλος. Έπρεπε να διασυρθεί η άμυνα στην Σουηδία για να το αντιληφθούν. Και ότι ο κλάσεως και έμπειρος Αμπιντάλ έχει κάποια ηλικία, άσε ότι το παλληκάρι προέρχεται από σοβαρότατες περιπέτειες της υγείας του. Επαναλαμβάνω. Η αδυναμία στο κέντρο της άμυνας είχε ήδη φανερωθεί και πρώτος πρώτος την είχε επισημάνει ο Μίτσελ.

Άλλο, όμως, βλέπω το πρόβλημα, άλλο καταλαβαίνω ότι πονάω, κι άλλο έχω στο φορητό φαρμακείο μου το κατάλληλο φάρμακο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός έδωσε το 2-0 στην Μάλμε