ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΙΒΑΝ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πηγή: Intime
 

Θα ήθελα να γνώριζα ποια είναι τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και της ΠΑΕ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης. Δεν νομίζω ότι είναι αδιακρισία να με πληροφορούσαν υπεύθυνα και σύμφωνα με το νόμο ποια είναι τα τρέχοντα έξοδα της κάθε εταιρείας και ποια τα έσοδά της.

Βγαίνει ο Μαρινάκης και λέει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό έχω βάλει 100 εκατομμύρια από την περιουσία μου. Ποιος τον πιστεύει; Ο κανένας. Δεν μπορείς, όμως, να πεις ότι δεν λέει αλήθεια ο μεγαλομέτοχος. Ξέρεις; Δεν ξέρεις την κατάσταση στο ταμείο της εταιρείας.

Όπως δεν ξέρεις για ποιο λόγο έβαλε τα εκατό ο Μαρινάκης, τα τόσα ο Ιβάν Σαββίδης. Και γιατί δεν βάζει π.χ. στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Ξέρεις; Δεν ξέρεις. Τρώς μόνο στη μάπα ό,τι λένε οι κύριοι. Μπαίνουμε στο ποδόσφαιρο διότι αγαπάμε την ομάδα. Ανέκδοτο.

Ζήτημα έγινε από ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά το ματς με την Εστορίλ. Το πρακτορείο ταξιδιών ζητούσε 20.000 ευρώ διαφορετικά ήταν αδύνατη η επιστροφή στην Αθήνα. Μεσολάβησε, λέει, η ΕΠΟ για να ανταποκριθεί στην αδυναμία του Παναθηναϊκού έναντι των χρημάτων που δικαιούνται η ΠΑΕ από την ΟΥΕΦΑ.

Επί της ουσίας είναι αδιάφορο αν το πράμα είναι έτσι κι όχι αλλοιώς, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί της ουσίας, λέω εγώ, είναι να γνωρίζει ο κόσμος την πραγματική οικονομική κατάσταση κάθε ΠΑΕ. Πολύ περισσότερο του Παναθηναϊκού που πλέον δεν ανήκει σε ιδιώτη, αλλά στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, δηλαδή είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει ο Αλαφούζος