ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πηγή: Intime
 

Νέα αρχή, λέει, για την εθνική ομάδα. Όταν χρειάζεται να το παίζεις χαζοχαρούμενος και απευθύνεσαι σε νηπιαγωγεία θα μιλήσεις για Νέα αρχή. Πατάει την πεπονόφλουδα η Ελλάδα στο Καραϊσκάκη από την Ρουμανία και επειδή πήρε 1-1 από την Φινλανδία, σου λένε, Νέα αρχή. Νέο ξεκίνημα.

Τι είναι αυτά, ρε; Δεν υπάρχει νέα αρχή. Ούτε νέο τέλος. Και γιατί η αρχή, η νέα αρχή, να γίνει από το δεύτερο ματς κι όχι από το πρώτο; Κι αν έχανε η εθνική στο Ελσίνκι θα την βλέπανε τη νέα αρχή, πιθανόν στο τρίτο, στο τέταρτο ματς.

Όπως στο λέω. Δεν υπάρχει νέα αρχή στο ποδόσφαιρο. Και γιατί να υπάρχει; Αυτό που υπάρχει, που πρέπει να υπάρχει είναι η συνέχεια. Η σκυταλοδρομία. Αυτό είναι το σωστό. Είμαι κάπου, όχι στο πουθενά, όχι στο μηδέν και συνεχίζω, δεν σταματώ ποτέ.

Η εθνική προέρχεται από το μουντιάλ, όπου είχε προκριθεί στους “16”, για να μη ξεχνιόμαστε. Όταν λες Νέα αρχή σημαίνει ότι ακυρώνεις ό, τι υπήρχε στην εθνική πριν από τρεις μήνες. Ότι το αγνοείς. Γιατί; Το ότι έφυγαν δυο-τρεις παίκτες, ότι κάλεσες στην ομάδα 3-4 νέους, αυτό δε σημαίνει ότι κάνεις Νέα αρχή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος για την εθνική ομάδα