ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΠΑΓΩΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πηγή: Intime
 

Δεν μ΄αρεσε η εθνική ομάδα στην Φινλανδία. Μία από τα ίδια ήτανε. Η γνωστή ύποπτη. Παίκτες που αγωνίζονται παθιασμένα χωρίς καμμία διάθεση να δημιουργήσουν παιχνίδι. Άντε να κάνουν μία πλαγιοκόποηση, μια καλή μπαλλιά. Όχι οργανωμένα πράγματα. Όχι παραγωγή, ανάπτυξη παιχνιδιού. Δεν τα ξέρει αυτά η εθνική ομάδα. Δεν θέλει να τα ξέρει.

Ποδόσφαιρο σκοπιμότητας κάνει η εθνική ομάδα. Πώς να μη χάσουμε. Πώς να αρπάξουμε αποτέλεσμα. Πώς να τη βγάλουμε καθαρή με δύναμη και αγωνιστικότητα. Και παλεύουν στο γήπεδο οι Έλληνες με τρόπο που εκνευρίζουν τον αντίπαλο. Τον αποσυντονίζουν.

Δεν μ' άρεσε η ελληνική ομάδα διότι δεν την έπαιξε την Φινλανδία, αντίπαλο με περιορισμένες δυνατότητες, όχι για μεγάλα πράγματα, που βέβαια έχουν πρώτη τύχη στον όμιλο, λόγω σοβαρότητας. Λόγω σταθερότητας.

Δεν μ' άρεσε η εθνική ομάδα γιατί της έλειπε ο ρυθμός. Άρχισε να βρέχει ο ουρανός, και βρεχόταν. Φύσαγε ο αέρας και την έπαιρνε μαζύ του. Βάρεσε το κρύο και την έπιανε παγωνιά. Δεν ήταν η ομάδα που είχε αποφασίσει να κάνει αυτά τα πράγματα ή, τα άλλα και να τα επιβάλλει στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος για την εθνική ομάδα