ΓΙΑΤΙ ΧΥΜΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Πηγή: Intime
 

Καμμία έκπληξη. Μη σου πω ότι ήταν αναμενόμενο. Λέω για τον τσαμπουκά που προέκυψε, αν είναι δυνατόν, στο Ναύπλιο, όπου είχε πάει ο Παναθηναϊκός να δώσει ένα ματς φιλανθρωπικό. Με την παρουσία των επισήμων της πόλης.

Την έπεσαν χοντρά στον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Ποιοι; Κάποιοι από τους οργανωμένους “φιλάθλους” του Παναθηναϊκού. Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας”, που σήμερα είναι η ιδιοκτησία της χρεοκοπημένης ΠΑΕ.

Να το ξεκαθαρίσω. Τα παιδιά δεν έχουν τίποτα προσωπικά με τον καπετάνιο, τον πρόεδρο για 21 χρόνια. Αυτό που τους τρελλαίνει είναι το όνομα “Βαρδινογιάννης”. Ούτε να το ακούνε.

Τζιχάντ! Αυτή είναι η κατάσταση. Τζιχάντ, δηλαδή ιερός πόλεμος κηρυγμένος και ακήρυκτος ενάντια της οικογένειας Βαρδινογιάννη παίζει τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Στους οργανωμένους. Κι αυτή, θαρρούν, ότι είναι η μέγιστη νίκη τους. Ο θρίαμβός τους. Ότι έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες. Ότι δεν τους θέλουν ξανά στην ομάδα.

Τι δουλειά, λοιπόν, έχεις, κύριε Γιώργο Βαρδινογιάννη, μέσα στα πόδια μας; Δεν θέλουμε να σε βλέπουμε ούτε σαν θεατή, ούτε σαν επισκέπτη. Κανέναν Βαρδινογιάννη δεν γουστάρουμε, εμείς που σήμερα έχουμε το κουμάντο στον Παναθηναϊκό. Να το ξέρει αυτό και ο Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο τους τσίρους τους ξυδάτους