Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

Πηγή: Intime
 

Πλακατζής ο Μίτσελ. Έτσι πρέπει να είναι ο προπονητής. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, ρε, όχι για τον υπέρτατο αγώνα να κρατήσουμε στα σύνορα τον εχθρό, ούτε να υπερασπιστούμε τις μάνες μας και τις αδελφάδες μας, να μην τις πηδήξουν οι εισβολείς. Εντάξει, πόλεμος είναι και το ποδόσφαιρο, όμως εμείς είμαστε οι θεατές του έργου. Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση σα να είμαστε στο σινεμά.

Αστειάκια, λοιπόν, και εξυπνάδες με λεπτό χιούμορ οι ατάκες του Ισπανού στη συνέντευξη τύπου εν όψει του παιχνιδιού με την Γιουβέντους. Τι άλλο; Οι δημοσιογράφοι, βέβαια, έριχναν δίχτυα για να ψαρέψουν κάποια τσιπούρα αλανιάρα, να βγάλουν κανά θέμα πρωτοσέλιδο. Τι να τους πει ο Μίτσελ για τον Μποτία;

Ότι ο παίκτης είναι ακατάλληλος. Λίγος. Άχρηστος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε είναι κορόιδο ο προπονητής, ο κάθε προπονητής, να αποκαλύψει ξεκάθαρα τα πλάνα του. Ότι σαν Ναπολέων ή, Κλαούζεβιτς θα στήσει έτσι τις πυροβολαρχίες του και το ιππικό, το δε πεζικό θα το σπάσει σε τρία κομμάτια. Κι αν δεν βγει η πασιέτζα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, οι παίκτες ή, ο προπονητής.

Τελικά, αυτές οι συνεντεύξεις είναι να λέμε για να λέμε. Ανεβάζουν το πρότζεκτ του τσάμπιονς ληγκ. Όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα τόσο το καλύτερο. Για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, προπονητές και παίκτες, αλλά και για την ΠΑΕ και για την UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Παράδοση, αντιπαράδοση στο Ολυμπιακός - Γιούβε