ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΠΡΑΝΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Ένας άλλος Παναθηναϊκός αυτόν τον Ντάνιελ Πράνιτς θα τον είχε διώξει με κλωτσές. Με τέτοιο τρόπο για να μάθει η οικουμένη όλη πόσο επαγγελματίας είναι ο Κροάτης και να μην πιαστεί κορόιδο κάποια άλλη ομάδα. Έλα, όμως, που σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι όπως πιο φθηνά βολευθεί. Με συνέπεια να δίνει φανέλλα και σε παίκτες αναξιόπιστους, ασυνεπείς, χωρίς πλέον προσωπικά κίνητρα, σε αδιάφορους στα όρια της πρόκλησης. Όπως ο εν λόγω Πράνιτς.

Ολοφάνερο πια ότι εκείνο που μονάχα φροντίζει πριν βγει στο γήπεδο ο Δανιήλ Πράνιτς είναι η κόμμωσή του, αυτό το γελοίο look στο κεφάλι του. Και τόλμησε να υποσχεθεί ελπίδες νίκης στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Φοβερά πράγματα. Αυτός που δεν θα λείψει αν απουσιάσει είπε πως θα ματώσουμε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Να σου πω με την ευκαιρία. Το 90% των ποδοσφαιριστών όταν κάνει δηλώσεις προς τον λαό της ομάδος έχει συμπεριφορά παπατζή πολιτικού. Λέει λόγια ψεύτικα και μεταχειρισμένα. Έχουν μια δικαιολογία, όμως. Υπάρχει κόσμος οπαδικός που μασάει τέτοια παπατζηλίκια.

Διαβάστε ακόμα:

Ομάδες χύμα στο κύμα