ΣΕ ΣΤΥΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΠΗΡΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήτανε για κόκκινη στη φάση που δόθηκε το πέναλτυ στον Μήτρογλου. Ο διαιτητής, όμως, χαρίστηκε στους φιλοξενούμενους. Γιατί; Ο μπάτσος Καλογερόπουλος έκανε το λάθος(;) να δει ανύπαρκτη ανατροπή του επιτιθέμενου του Ολυμπιακού και έβαλε το χέρι στην κωλότσεπη σαν πολιτικός. Συμβιβαστικά πράγματα. Έβγαλε την κίτρινη κάρτα, όχι την κόκκινη. Με τι “σκεπτικό”;

Ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος. Παραμύθι. Ότι τον κάλυπταν συμπαίκτες του. Οτι ο επιτιθέμενος δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Εφεύρεση του διαιτητή.

Γιατί, όμως, ο Καλογερόπουλος, ο ξύπνιος, το παιδί της πιάτσας δεν εφάρμοσε τον κανονισμό; Γιατί ένοιωσε “ένοχος”, γιατί δεν ήθελε να σφάξει τον Παναθηναϊκό, μόνον να τον στείλει στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Που να ξέρεις;

Ύστερα ήταν και το άλλο με το ... μπλοκάκι. Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν συνέχεια μπροστά, επειδή κατά περιεργότατο λόγο ο Ολυμπιακός είχε οπισθοχωρήσει, ο διαιτητής από σφυρικτράκιας έγινε σε μια-δυο φάσεις γραφιάς. Έκοβε το ρυθμό του παιχνιδιού και κάτι σημείωνε, μετά τις παρατηρήσεις του σ' ένα παίκτη.

Το “κόλπο” του Μήτρογλου που “άφησε” το δεξί του πόδι να έρθει σε επαφή με τον τερματοφύλακα, για να κερδίσει το πέναλτυ το εφάρμοζε σχεδόν κατά σύστημα ο Σαραβάκος.

Διαβάστε ακόμα:

Κι αν φοβότανε μετάθεση ο μπάτσος ρέφερυ;