ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Ο Άρης έφθασε στον πάτο, πιο χαμηλά δεν γίνεται και αντί να καθαριστεί η δουλειά, να μη μείνει ούτε ίχνος από κατακάθια, βλέπεις πράμα που σαλεύει. Παραμένουν ακόμα κατακάθια στον πάτο, περισσότερα απ' όσα νομίζεις. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση μ' αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα ματάκια μας.

Τεχνικός διευθυντής ο Τοπαλίδης. Όχι, ρε! Από πού και ως πού; Με ποια προσόντα, άγνωστο. Με ποια προϋπηρεσία, από το πουθενά. Στην εθνική ομάδα ο Ότο Ρεχαγκελ είχε διερμηνέα τον Τοπαλίδη και επειδή ο Γερμανός δεν ήθελε κανέναν στα πόδια του, μη του πασάρει κάποιον η ΕΠΟ, έκανε γυμναστή τον “βοηθό”του.

Δεν κρίνουμε τον Τοπαλίδη, που ήταν επόμενο το παλληκάρι να μη μπορεί να κάνει καριέρα προπονητή στην Ελλάδα, όπου κι αν πήγε, αφού τελείωσε από την εθνική ομάδα. Μας απασχολεί το πως παίζει ο Άρης, ο οποίος σ' ένα χρόνο θα είναι ΠΑΕ Β' εθνικής. Και το πρώτο που οφείλει να στοχεύει είναι ο επενδυτής. Με το ένα και ενάμισυ εκατομμύριο του Γαλανού δεν γίνεται προκοπή.

Προπονητής ο Κάμπος! Άλλη μπαλωθιά αυτή. Επειδή ο Αργεντινός δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις. Επειδή έχει φράγκα στην άκρη και μέσω Άρεως θέλει να ξαναμπεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε σοβαροί; Με τα δείγματα της δουλειάς του στην Τρίπολη και στο Περιστέρι κρίθηκε κατάλληλος ο Κάμπος;

Προπονητή που ο κώλος του έχει φάει τη λάσπη της Γ΄εθνικής θέλει ο Άρης. Όχι “ονόματα” που θα χρησιμοποιήσουν την ομάδα για τις δικές τους επαγγελματικές βλέψεις.

Διαβάστε ακόμα:

 Ποια διοίκηση και ποιος Αρης