“ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΛΑ!” ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τις ευκαιρίες με την Γιουβέντους και έκανε δύο γκολ. Τι σημαίνει αυτό; Πολλά. Η Γιουβέντους είχε ευκαιρίες, κι όμως έκανε ένα γκολ από στημένη φάση, το φάουλ του Πίρλο. Κι όμως βρέθηκε να χάνει 2-1. Κι όμως, ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το 1-0 των γηπεδούχων.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μια φάση αλλάζει τα πάντα. Μια κίνηση ποδοσφαιρική. Μια μπαλλιά. Από το ναδίρ στο ζενίθ. Τούμπα έρχεται το έργο. Σ' ένα λεπτό, σε δυο λεπτά ο χαμένος, ο απογοητευμένος βλέπει φως.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Που σημαίνει ότι σε θέλει σε κατάσταση απόλυτης νομιμότητας. Σε συνεχή συναγερμό. Κοιμήθηκε ο Ολυμπιακός; Σε καμμία περίπτωση. Τότε τι συνέβη, και μετά το 2-1 του Ολυμπιακού, αντί να παραλύσει ψυχολογικά η Γιουβέντους, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα γίνεται το 2-2 με το απίθανο και θριλερικό αυτογκόλ του Ρομπέρτο; Και μετά ένα λεπτό γίνεται το 3-2.

“Πουτάνα μπάλλα!”. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη βγήκε από το στόμα του τούτη η φράση. “Πουτάνα μπάλλα!”. Οι δέκα κορυφαίοι παικταράδες της Ιστορίας. Οι 100 καλύτεροι της γης, κι αυτοί το είπαν τουλάχιστον δέκα φορές ο καθένας. “Πουτάνα μπάλλα!”.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο ευρωπαίος είναι σήμερα ο Ολυμπιακός;