ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Το μπέρδεμα. Να παίζει απόψε στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, με την όποια ομάδα, ακόμα και με αντίπαλο γάμα εθνικής ο ΠΑΟΚ, και την Κυριακή να τον περιμένει το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Το αγγούρι. Και το ντέρμπυ είναι στην Τούμπα. Αγγούρι κατ' ευθείαν βγαλμένο από την κατάψυξη, τόσο παγωμένο.

Άσε τι λένε. Ο ΠΑΟΚ είναι ασυνήθιστος στα ζόρικα σενάρια. Ούτε που το περίμεναν οι παίκτες του ότι θα είχαν βγει μπροστά 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Και τώρα τι γίνεται;

Είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό! Καθόλου εύκολο. Έχυσαν αίμα την περασμένη σαιζόν για να τον πάρουν στην Τούμπα, ενώ στην Αθήνα έχασαν με κάτω τα χέρια στη Λεωφόρο και στον τελικό του κυπέλλου είχαν παραδώσει το πνεύμα.

Α! Υπάρχει απόψε το ματς με την Φιορεντίνα. Να τα δώσουν όλα; Μήπως αυτό δεν είναι έξυπνο. Ποια Φιορεντίνα; Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσουν και τον Ολυμπιακό! Αυτό είναι το ζόρι. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη, ποια Φιορεντίνα, με Παναθηναϊκό, για να κρατήσει τη διαφορά των 5 πόντων από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Υποπτες ...οι υποψίες για τον ΠΑΟΚ