ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

πηγή: Intime
 

Είδα χημεία στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Φιορεντίνα. Και με ψυχικές δυνάμεις οι παοκτσήδες πάλαιψαν το παιχνίδι. Επειδή είμαι άθεος αποκλείω να βοήθησε η Παναγία την ελληνική ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα. Όπως είμαι σίγουρος ότι ούτε μια στο εκατομμύριο ο άγιος Παχούμιος να καταράστηκε τον Γκομέζ. Μιλάμε σοβαρά.

Δέχομαι ότι η Παναγία, όπως και ο Χριστός παρέα με τον Μωάμεθ παρακολουθούν ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Όχι, όμως, ότι είναι οπαδοί ο άγιος Παχούμιος και η οσία Πουλχερία, απλά μόνον παίζουν στοίχημα σε κάποια ντέρμπυ.

Ο Αναστασιάδης, ο Άγγελος ο Παναγιόπληκτος, δεν έκανε ροταίησιον. Αυτοί που δεν έπαιξαν είχαν προβλήματα τραυματισμού. Θλάση ο Μάκ, προσαγωγούς ο Ράτ, μάλιστα στο άλλο πόδι. Μόνον τον Κάτσε ξεκούρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, επειδή το ουτσεκόπαιδο έχει παρατρέξει χιλιόμετρα και τον χρειάζεται πυρόκαυλο στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή Περέϊρα δεν έγινε για να φρεσκάρει την ομάδα.

Έλεγα για τον Αργεντίνο Γκομέζ της εθνικής Γερμανίας. Ματιασμένος; Φοβερό! Δεν του βγήκε ούτε μια. Δεν έχει ξαναγίνει. Τα ‘δωσε όλα το παλληκάρι, όμως το μυϊκό του σύστημα που δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του και η έλλειψη ετοιμότητας, μιλάμε για δέκατα δευτερολέπτου, τον κρατούσε συνέχεια εκτός ισορροπίας.

Γαμηθήκανε οι φιορεντίνοι στο βρεγμένο γήπεδο να βγάλουν τις φάσεις για γκολ αλλά τους κρέμασε ο αξιολύπητος Γκομέζ. Αν ήταν στα καλά του αυτός, τότε ο ΠΑΟΚ θα έφευγε με τριάρα.

Θετικότατο στοιχείο η απόφαση του ΠΑΟΚ να κτυπήσει Ευρώπη. Η δύναμη του με Φιορεντίνα και η συνοχή του σαν ομάδα λέει ότι εννοεί την διεκδίκηση της πρόκρισης.

Διαβάστε ακόμα:

Παραλίγο διπλό, στο χαλαρό!