ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΥΛΒΑ

 

Και ο πιο αφελής θα τσαμπουκαλευθεί ότι κάτι «βρωμάει» στο ξαφνικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζιλμπερτο Σύλβα. Τι έγινε, ρε, και θυμηθήκανε έναν παίκτη συνταξιούχο στον οποίον χρωστάνε λεφτά; «Έλα ξανά στον Παναθηναϊκό, να σε τιμήσουμε, να κρεμάσεις τα παπούτσια σου».

Το παλληκάρι, λέω για τον Σύλβα, είτε από «αξιοπρέπεια», είτε για κάποιο άλλο λόγο, επειδή δεν του αρέσει να ταλαιπωρείται με δικαστικού τύπου τραβήγματα, δεν έχει καταφύγει στην ΦΙΦΑ. Για το ποσό που του οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και, φαίνεται, ότι για να κλείσει η εκκρεμότητα ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην «τιμητική» πρόσκληση.

«Έλα, παικταρά, να αποχαιρετήσεις τη μεγάλη σου καριέρα, να πεις το αντίο στο ποδόσφαιρο, με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού. Και μετά θα σε κάνουμε σκάουτ».

Τι θυμήθηκα. Το καλοκαίρι του 2013 ο Παναθηναϊκός επειδή είχε και συνεχίζει να έχει ανοικτές πληγές στα οικονομικά του δεν πήρε αδειοδότηση. Μέσα στη λίστα των παικτών στους οποίους χρωστούσε ο Παναθηναϊκός και εμφανιζόντουσαν ότι είχαν συμφωνήσει στον διακανονισμό της αποπληρωμής τους με την ΠΑΕ ήταν και το… όνομα του Βραζιλιάνου. Με την υπογραφή του... ίδιου του Σύλβα.

Διαβάστε ακόμα:

Τελειώνει και ο Σαραβάκος από τον Παναθηναϊκό