ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!

 

Γεγονός, όχι ράδιο αρβύλα. Δύο πιτσιρικάδες δέχθηκαν επίθεση από φουσκωτούς σταλμένους από ποδοσφαιριστή μεγάλο όνομα. Και διεθνής εν ενεργεία είναι ο παικταράς και ομάδας μεγάλης, πολύ μεγάλης.

Τι έχει συμβεί. Ο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος, όμως σε διαδικασία χωρισμού με τη σύζυγό του. Και παίζει αίσθημα κάργα ερωτικό και δυνατό με μια κοπέλλα, από νότια προάστια.

Οι δύο νεαροί φαίνεται ότι ξεπέρασαν τα όρια του αξιοπρεπούς φλερτ, παρενοχλούσαν το κορίτσι και για να τους βάλει στη θέση τους ο εραστής ποδοσφαιριστής κατέφυγε στην τακτική της μόδας. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα δύο θύματα, ότι ξυλοκοπήθηκαν, τις άρπαξαν γερά.

Ποια είναι η συνέχεια; Δεν τρέχει τίποτα για τους δύο τύπους που διεκδικούσαν το ερωτικό λάφυρο του ποδοσφαιριστή, αν αποζημιωθούν! Δηλαδή; Ξεχνάνε ό, τι έπαθαν, μελανιασμένα χέρια, πόδια, αρκεί να τους ξηγηθεί δεόντως, με το χέρι στην τσέπη ο επώνυμος γκόμενος του κοριτσιού. Διαφορετικά θα καταφύγουν στη δικαιοσύνη, με συνέπεια να δυσφημιστεί ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε ακόμα:

Κοπανήσανε κι άλλον διαιτητοπατέρα!