ΧΑΙΡΕ ΦΑΡΔΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ

Πηγή: Intime
 

Το φάρδος. Μιλάμε για τεράστια διάμετρο, δίχως υπερβολή. Τέτοιο πράμα δεν το έχω ματασυναντήσει. Μια ζωή ο άνθρωπος να 'ναι τυχερός. Κι όμως, συμβαίνει. Όπως και το άλλο. Κάποιος να είναι μόνιμα στην γκαντεμιά. Συμβαίνει, σου λέω.

Φερνάντο Σάντος. Όχι, ρε! Ένα-μηδέν μέσα στην Πορτογαλία με την... Αρμενία. Με γκολ του παικταρά Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως 1-0 στο 94 είχε κερδίσει εκτός έδρας το προηγούμενο ματς, πάλι με γκολ Ρονάλντο, την Δανία.

Ο προπονητής τού πίσω. Πρώτα η άμυνα! Μόνον η άμυνα! Όλη η ομάδα να σκέπτεται αμυντικά. Κι όταν βγαίνει μπροστά να το κάνει με σκοπό να κρατήσει μακρυά τον αντίπαλο από τα καρέ του τερματοφύλακα μας.

Έτσι ήταν στον ΠΑΟΚ. Αμυντικός προπονητής ο Πορτογάλος. Δουλευταράς, ε; Άλλο αυτό. Από τη φάτσα του ο άνθρωπος δείχνει την κακομοιριά του. Καμμία λευκότητα φωτός η ψυχή του, καμμία σκέψη για το παραπάνω, για ελπίδα, για υπέρβαση. Όχι! Πίσω, μόνον πίσω. Χίλιες φορές όχι στο μπροστά, στο ξεφεύγω από τη μιζέρια, τη δυστυχία.

Να προκριθεί στο Ευρω θέλει η Πορτογαλία με τις ασκήσεις αμυντικής τακτικής ακόμα και με αντίπαλο την Αρμενία, σε ματς έδρας.

Διαβάστε ακόμα:

Από λούνα παρκ ήρθαν στην εθνική