Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Πηγή: Intime
 

Να σου πω για την κόντρα Μαρινάκη με Μελισσανίδη. Όχι, βέβαια, ποιος έχει δίκαιο. Έλα! Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Δεν έχει καμμία σημασία ποιος έχει το δίκαιο. Ποιος το άδικο. Ποιος είναι γκάγκστερ. Ποιος αρχιγκάγκστερ. Ποιος ο πιο δυνατός στο παρασκήνιο. Ποιος θα ξεκοιλιάσει τον άλλονα.

Η ουσία είναι μία! Μόνον μία. Όσο υπάρχουν αυτοί οι δύο, Μαρινάκης και Μελισσανίδης, ο ένας θα τελειώσει. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν υπάρχει χώρος και για τους δυο. Ξεχάστε το.

Και ξεχνάμε το άλλο. Να τα βρούνε. Ό, τι έγινε, έγινε. Μαζύ να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που έχει προσωπικές σχέσεις με τους δυο μέχρι θάνατο πλέον αντιπάλους είναι σε θέση να αποκαταστήσει την τάξη.

Το έργο είναι ξεκάθαρο. Ο Μαρινάκης 4 χρόνια, από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε είναι επικυρίαρχος. Λόγω χαρακτήρα αρνείται να συμβιβαστεί με κάθε σκέψη ότι θα μοιράζεται την τούρτα και μέχρι που υποβιβάστηκε η ΑΕΚ από την σούπερ λίγκα δεν έβλεπε αντίπαλο. Έλα! Ποιος Αλαφούζος και Σαββίδης. Η ελιά στο μαρτίνι του.

Από την άλλη ο Μελισσανίδης όταν στρατεύθηκε, όταν επέστρεψε στην συντετριμένη, στην χρεοκοπημένη ΑΕΚ, ήταν ένας άλλος τίγρης. Όχι ο γνωστός μάχιμος της πρώτης γραμμής, μετωπικός και μπουκαδόρος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δεχόταν η παρτίδα να μην παίζεται καθαρά.

Ποιος θα φέρει βόλτα αυτά τα δύο θηρία, τον Μελισσανίδη και τον Μαρινάκη; Ο κανένας. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλον. Και το σκηνικό είναι πολύ πιο άγριο απ' ό, τι η κόντρα Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη. Οπότε η δουλειά προσφέρεται για στοίχημα. Βάλτε να πάνε, πήγανε, ποιος θα κομματιάσει τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Κοπανήσανε κι άλλον διαιτητοπατέρα