ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Το ίδιο και ο Αλαφούζος. Δεν πάει πίσω και ο Ιβάν. Λέμε για τους μεγάλους της σούπερ λίγκας. Πώς, λοιπόν, γίνονται οι μεγάλοι και ισχυροί να ψοφάνε, να τα δίνουν όλα για πρωτάθλημα μακρυά από αμαρτωλές επιρροές και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να βρωμάει; Περίεργο. Κι όμως μόνον περίεργο δεν είναι.

Δεν βρώμισε το ποδόσφαιρο με την είσοδο το 2010 του κυρίου Μαρινάκη. Ήταν τόσο καθαρό, τόσο λερωμένο, τόσο σημαδεμένο και πριν. Ούτε το ποδόσφαιρο βρώμισε μετά την εμφάνισή τους το 2012 των κυρίων κυρίων Αλαφούζου και Σαββίδη. Άρα;

Ούτε η Ελλάδα χρεοκόπησε επί Αντώνη Σαμαρά. Επί συγκυβέρνησης τριών κομμάτων. Χρεοκοπημένη παρέλαβε την χώρα ο Παπανδρέου το 2009, το ίδιο και ο Καραμανλής το 2004, ο Σημίτης το 1996. Απλά το κακό χειρωτέρευε. Το δημόσιο χρέος φούσκωνε κάθε χρόνο περισσότερο.

Στο ποδόσφαιρο όλοι βρίζουν έναν. Σήμερα τον Μαρινάκη. Χθες τον Πατέρα. Προχθές τον Κόκκαλη. Αντιπροχθές τον Βαρδινογιάννη. Και όλοι βολεύονται. “Δείχνοντας” τον αρχιγκάγκστερ όλοι είναι βολεμένοι. Επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι βρώμικο. Όχι, αυτό. Δεν το βλέπουν αυτό. Βλέπουν τον αρχιμαφιόζο Μαρινάκη, που πήρε τη θέση του προηγούμενου νταβατζή, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενό του τον καπετάν ένα νταβατζή.

Με την πουτάνα κανένας δεν ασχολείται. Ποια είναι η μεγάλη πόρνη στο ποδόσφαιρο που λαχταράει τον νταβά της; Έλα! Το καλύτερο κορίτσι είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν και Αλαφούζον να φύγουν από το πρωτάθλημα