ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΑ!!!

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα της χώρας. Είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατάφερε να κερδίσει τον Δήμο Πειραιά, βγάζει εφημερίδες, παρακολουθεί τι γράφουν οι άλλες εφημερίδες, είναι συνομιλητής με αρχηγούς και υπαρχηγούς κομμάτων, με υπουργούς και μητροπολίτες. Κι αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται από τον Μελισσανίδη ότι είναι κακοποιός. Αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Κι ακόμα, ότι το δεξί χέρι του Μαρινάκη είναι μπλεγμένο στην υπόθεση με τις σακούλες ηρωίνης που βρέθηκαν σε βίλα της Φιλοθέης.

Γιατί τα είπε όλα αυτά για τον Μαρινάκη ο Μελισσανίδης; Επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεώρησε όχι απλά ύποπτο, αλλά ένοχο της δολοφονικής επίθεσης στον παράγοντα της διαιτησίας Ζωγράφο το αφεντικό της ΑΕΚ.

Ακόμα είμαστε στην αρχή. Δεν ξέρω αν όλα όσα λένε οι δύο κύριοι είναι σωστά. Αληθινά. Ξέρω το άλλο, το πιο σημαντικό. Και οι δύο είναι παίκτες, όχι πρωτάρηδες μπουκαδόροι. Δεν δείχνουν όλα τα χαρτιά τους. Να το πω αλλοιώς. Τόσο ο Μελισσανίδης, όσο και ο Μαρινάκης, ξέρουν ο ένας για τον άλλον πολύ περισσότερα απ΄όσα σήμερα ρίχνουν στον αέρα. Μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν φίλοι, έκαναν παρέα.

Κάτι άλλο. Ολότελα περίεργο. Τόσο ο Μαρινάκης, όσο και ο Μελισσανίδης ξαφνικά μόλις τα τελευταία 24ωρα ενίσχυσαν την προσωπική τους ασφάλεια. Τι φοβούνται, αλήθεια;

Διαβάστε ακόμα:

Το παρασκήνιο Μαρινάκη - Αλαφούζου το καλοκαίρι