ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΙΤΣΕΛ – ΣΙΜΕΟΝΕ

 

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, όχι τον προπονητή της. Μη βγάζουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Αν θα πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Μαδρίτης ο Ολυμπιακός θα το πετύχει σε βάρος της Ατλέτικο, ποιος ασχολείται με την ανύπαρκτη κόντρα Μίτσελ και Σιμεόνε!

Δεν έχουν τι να γράψουν και ασχολούνται με φανταστικές κόντρες, πχ. αυτή των δυο προπονητών. Ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού υπερέχει του προπονητή της ισπανικής ομάδας. Ποιος ασχολείται! Δεν έχει καμμία σημασία ότι ο Μίτσελ σαν προπονητής και ποδοσφαιριστής έχει περισσότερες νίκες στη σούμα από τον ποδοσφαιριστή και προπονητή Σιμεόνε.

Είναι αυτό ένα στατιστικό στοιχείο ανυπόληπτο στατιστικά. Οι ίδιοι οι Μίτσελ, Σιμεόνε δεν το… υπολογίζουν, τους είναι εντελώς αδιάφορο. Στο φινάλε πρόκειται για δυο διαφορετικά μεγέθη. Η Ατλέτικο είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας και ο Ολυμπιακός της Ελλάδος. Μια διαφορά που δεν την εξαφανίζει όποια στατιστική παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο προπονητών σήμερα, ποδοσφαιριστών χθες.

Όπως υπήρχε διαφορά ανάμεσα στην Ρεάλ και την Σεβίλη π.χ., όταν οι δυο προπονητές έβγαιναν στο γήπεδο με το κοντό σορτσάκι.

Διαβάστε ακόμα:

Μια κόντρα εκτός συναγωνισμού