Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Δεν νομίζω ότι είναι τολμηρό να προβλέψω πως θα κάτσει η τράπουλα στη ματσάρα που θα παρακολουθήσουμε απόψε από τη Μαδρίτη. Πώς και πώς την περιμένουμε την παιχνιδάρα, διότι κακά τα ψέματα μπάλλα με λίγο θρίλερ είναι έργο που το 'χουμε ανάγκη, για να ξεχαστούμε από τις μαλακίες κάθε μέρα που τρώμε στη μάπα. Οι πολιτικοί στα κόμματα, οι φοιτητές στα πανεπιστήμια, οι μετανάστες με τις τσαχπινιές τους, μας την σπάνε.

Λέγαμε για το αποψινό ματς Ατλέτικο-Ολυμπιακού. Λοιπόν. Αν δεν γίνει κάτι περίεργο, κάτι απρόοπτο στα ξεκινήματα του αγώνα, δεν αποκλείω το εξής σκηνικό. Και εδώ είμαστε, κι εδώ είσαστε. Η Ατλέτικο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σαν ισότιμο αντίπαλο. Σαν ισάξιό της. Τι σημαίνει αυτό;

Προβλέπω ότι η ισπανική ομάδα που πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πέταξε το έρμα από επάνω της, είναι σε ανάκαμψη, δεν θα το παίξει το φαβορί. Ότι είμαι η καλύτερη ομάδα, ότι βγαίνω στο γήπεδο για να δείξω το μπόι μου στον Ολυμπιακό. Όχι, αυτό!

Στην κόντρα θα παίξει η Ατλέτικο. Όχι στο χωρίς διαπραγματεύσεις επιθετικό ποδόσφαιρο. Μην κάνει τη μαλακία ο Ολυμπιακός και ψωνιστεί. Και βγει μπροστά επειδή η Ατλέτικο δείχνει “φοβισμένη”.

Η Ατλέτικο ποντάρει στις στημένες φάσεις. Σ' αυτές είναι μανούλα. Εκεί ίσως κριθεί το παιχνίδι, αν ο Ολυμπιακός “προδοθεί” στα στημένα.

Διαβάστε ακόμα:

Πράκτωρ ο Μίτσελ!