ΣΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Ο ΜΙΤΣΕΛ

Πηγή: Intime
 

Ο Μίτσελ είναι Ισπανός. Ακόμα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό με τον οποίο παίρνει το πρωτάθλημα και κάνει νίκες στην Ευρώπη. Και, τέλος, απόψε παίζει στην Ισπανία, μάλιστα αντίπαλος καστιλιάνικης ομάδας. Ε, επόμενο είναι η παρουσία του στην Μαδρίτη να κόβει εισιτήρια. Να προκαλεί το ενδιαφέρον. Να, γιατί μαζεύτηκαν εκατοντάδες(!) δημοσιογράφοι στη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, παραμονές της ρεβάνς με την Αθλέτικο.

Ήρθε και η κουβέντα για την Ρεάλ. Όχι, θα την αφήνανε απ' έξω. Δημοσιογράφοι είναι οι άνθρωποι, την κάνουνε την ερώτηση και πού ξέρεις τι ψάρια θα πιάσουν. Βγαίνει από μονόστηλο μέχρι πρωτοσέλιδο τίτλο. Να μιλήσουμε σοβαρά.

Ο Μίτσελ είναι Ισπανός. Είναι και προπονητής. Σκέπτεται, λοιπόν, σαν προπονητής, όχι σαν ποδοσφαιριστής, ούτε σαν δημοσιογράφος και πρόεδρος ομάδας. Είναι επόμενο να σκέπτεται, να φιλοδοξεί να γίνει προπονητής στην ομάδα που έκανε όνομα σαν ποδοσφαιριστής, στην Ρεάλ. Άσε τι λέει ο ίδιος.

Είναι επόμενο να φιλοδοξεί ο Μίτσελ να πάει πιο υψηλά από τον Ολυμπιακό σαν προπονητής. Να επιστρέψει στην Ισπανία, στην πατρίδα του. Να φθάσει στο πιο υψηλό σκαλοπάτι, στον πάγκο της βασίλισσας.

Απόψε το βράδυ η καρδιά του Μίτσελ το ξέρει. Δεν θα είναι μονάχα προπονητής του Ολυμπιακού. Θα παίξει για να κερδίσει την εκτίμηση των συμπατριωτών του. Των δημοσιογράφων. Της εξέδρας. Να βάλει το όνομά του στα υπ' όψιν της Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Χεσμένοι από το φόβο τους οι διαιτητές