Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 

Δύο γκολ στην Τούμπα ο Πανθρακικός. Όχι, ρε! Το 1-0 η ομάδα της Κομοτηνής το γύρισε σε 1-2. Όχι, ρε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και αποδοκιμασίες των οπαδών σε παίκτη της ομάδας τους.

Φοβερά πράγματα. Να είσαι οπαδός και να ρίχνεις μπινελίκια σε παίκτη που φοράει τη φανέλλα σου. Τη φανέλλα της ομάδας σου. Του Σπυρόπουλου.

Δεν κατάλαβες. Οπαδός γι' αυτούς σημαίνει ότι έχουν εξουσία. Εισαγγελική. Δικαστική. Με το δικαίωμα να τιμωρούν, να απαξιώνουν, να υβρίζουν. Παρακάτω. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Το γράφανε σε ταμπέλα οι παληοί χασάπηδες. Παρακάτω.

Οπωσδήποτε μέσα στο μυαλό των παοκτσήδων είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην το πάρουν το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν νικήσουν τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Αν, όμως, δεν χάσουν, τουλάχιστον, η διατήρηση της διαφοράς των δύο βαθμών, αλλάζει τα χαρτιά στην πασιέντζα.

Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος, δηλαδή ότι είχαν στην άκρη του μυαλού τους οι παοκτσήδες το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, που απειλήθηκαν από ομάδα της ουράς. Λες το άλλο. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Το 1-2 δεν έγινε σε ροή παιχνιδιού. Με το 1-1 οι παίκτες πήγαν αποδυτήρια στο ημιχρόνιο. Τα είπαν μια χαρά στην ανάπαυλα οι παοκτσήδες και εκεί που έλπιζαν στο γκολ, να το βάλουν, το έφαγαν αυτοί.

Ο Αναστασιάδης δεν έκανε rotation στο γιουρόπα. Να ξεκουράσει παίκτες. Πέρα από τις αναγκαστικές αλλαγές. Και γιατί να κάνει ροτέισιον ο προπονητής; Επιτέλους! Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή ομάδα οφείλει να “εκπαιδεύει” τους παίκτες του να αντέχουν μέχρι και τρία ματς την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ξηγήθηκε τεσσάρα μετά την τεσσάρα